Tarta cu legume si carne de vita

de Andreea Caroline in Vita, 25 Aug 2012 | 3082 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru pireu:
  • 5-6 cartofi(depinde de marime)
  • 50 gr margarina
  • 1 ou
  • 100 gr brinza
  • pentru sosul de legume:
  • 2 ardei
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • bulion
  • carne vita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu legume si carne de vita:

Carnea de vita am spalat-o ,am taiat-o cuburi mici ,apoi am pus-o la prajit. Cand a fost gata am scos-o pe o farfurie.


Ceapa se toaca marunt si se pune la calit. Punem ardeiul taiat marunt si apoi morcovul dat prin razatoare. Cand s-au calit adaugam bulion, sare si piper. Mai lasam putin pe foc apoi stingem si dam tigaia la o parte


Separat se pun cartofii la fiert in apa rece. Cand sunt fierti se scurg de apa si se zdrobesc ca pentru pireu. Se adauga oul, brinza rasa ,sare (de e nevoie).


Intr-o tava punem un strat de pireu apoi peste punem sosul de legume cu carne. Dam la cuptorul incins in prealabil pina prinde o crusta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume si carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rocsi 1

25.08.2012, 23:44

Imi plac acest gen de preparate

DIANA B 1

26.08.2012, 11:12

Trimite-mi mie , tava cu ce ti-a ramas

Lau 1

26.08.2012, 15:39

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu dovlecel si branza