Tarta cu legume si carne de vita

de - Andreea - in Vita, 25 Aug 2012 | 4920 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru pireu:
  • 5-6 cartofi(depinde de marime)
  • 50 gr margarina
  • 1 ou
  • 100 gr brinza
  • pentru sosul de legume:
  • 2 ardei
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • bulion
  • carne vita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu legume si carne de vita:

Carnea de vita am spalat-o ,am taiat-o cuburi mici ,apoi am pus-o la prajit. Cand a fost gata am scos-o pe o farfurie.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit. Punem ardeiul taiat marunt si apoi morcovul dat prin razatoare. Cand s-au calit adaugam bulion, sare si piper. Mai lasam putin pe foc apoi stingem si dam tigaia la o parte

Separat se pun cartofii la fiert in apa rece. Cand sunt fierti se scurg de apa si se zdrobesc ca pentru pireu. Se adauga oul, brinza rasa ,sare (de e nevoie).

Intr-o tava punem un strat de pireu apoi peste punem sosul de legume cu carne. Dam la cuptorul incins in prealabil pina prinde o crusta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume si carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

Rocsi 1

25.08.2012, 23:44

Imi plac acest gen de preparate

DIANA B 1

26.08.2012, 11:12

Trimite-mi mie , tava cu ce ti-a ramas

Lau 1

26.08.2012, 15:39

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta spiralata cu legume