Vitel Milanez (Veal Milanese) 2 portii

de nico15 in Vita, 19 Oct 2011 | 2762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete de vitel
  • 1 ou
  • 75 g de faina
  • 75 g de pesmet
  • 100 g de parmezan
  • cimbru,
  • busuioc,
  • sare,
  • piper
  • ulei
  • 150 g spanac
  • 150 g cartofi
  • 150 g morcovi
  • ½ de ardei gras
  • unt
  • curry
  • 1 lingurita de zahar
  • nucsoara
  • 1 ceapa,
  • 150 g de ciuperci
  • 2 rosii
  • 1 catel lde usturoi
  • 50 ml lapte
  • Dessign:
  • baby morcovi si boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel Milanez (Veal Milanese) 2 portii:

Luam cele 2 cotlete de vitel, le infasuram in folie de plastic si le batem un pic cu ciocanul de batut carne. Saram si piperam. Radem parmezanul pe razatoarea mica si il amestecam cu cimbrul/busuiocul tocat marunt si cu pesmet. Trecem cotletul de vitel prin faina, ou batut si prin amestecul realizat de noi, il impesmetam bine si facem un grilaj cu un cutit ascutit pe el dupa care il vom pune intr-o tigaie in putin ulei si un cub de unt, aproximativ 3-4 minute pe fiecare fata. Dupa 7-8 minute cotletele sunt gata se scot si se pun pe hartie absorbanta pentru a se-ndeparta excesul de ulei.


Facem un dressing, taiem ceapa foarte fin o calim in putin unt, dupa ce a prins culoare aurie adaugam ciupercile taiate lamele, adaugam usturoiul taiat fin si rosiile taiate cubulete,adaugam putin stoc de pui(zeama de pui sau legume) si fierbem 10 minute, saram si piperam.


Trecem la pregatirea piureurilor:


Piureul de spanac, se fierbe spanacul si se toaca foarte fin si un catel de usturoi, se va adauga unt se sareaza si pipereaza si se va sota.


Morcovii ii curatam, spalam si taiem cubulete mici si ii punem la fiert, dupa ce sunt fierti ii scurgem de apa si ii blendam. Dupa aceea punem un cub de unt in tigaie adaugam piureul de morcov, curry ½ de lingurita si o lingurita de zahar si ii vom carameliza.


Cartofii se curata, spala si se fierb dupa care se blenduiesc, se sareaza si pipereaza. Dupa aceea se pun in tigaie intr-un cub de unt se adauga cartofii(piure) de pune laptele si praful de nucsoara evident se sareaza.


Acestea se vor servi cu vitelul milanez ca in imaginea alaturata.


Pofta Buna



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel Milanez (Veal Milanese) 2 portii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MIUTA 1

19.10.2011, 23:19

Excelent imi place,arata tare bine si cred ca e delicios

LUK 1

20.10.2011, 16:28

super super

Lau 1

20.10.2011, 20:53

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastitio