Vitel sote cu vin alb

de Irina in Vita, 24 Ian 2010 | 4663 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • rasol alb de vitel
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • tarhon
  • 50 g unt sau ulei de masline, la alegere
  • 5-6 rosii cherry
  • 2 catei de usturoi
  • 1 pahar de vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel sote cu vin alb:

Rasolul se taie in felii groase de 1 cm, se condimenteaza, se ung feliile bine cu ulei de masline si se lasa cateva ore la rece. Se topeste untul intr-o tigaie(sau ulei pentru cei ce tin diete) si se pun feliile de vitel la incins. Se intorc cu grija pe ambele parti, se adauga rosiile taiate jumatati si usturoiul pisat, se acopera cu un capac si se lasa la inabusit. Daca vreti sa se patrunda carnea mai bine se poate adauga putina apa sau supa de legume si se lasa mai mult timp la fiert. Se verifica din cand in cand sa nu se evapore zeama. Se stinge cu vin si se mai lasa o vreme pe foc.


Noi am servit friptura doar cu salata, dar a fost excelenta. O masa usoara si gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel sote cu vin alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Irina 1

24.01.2010, 18:07

Sylvia 1

01.02.2010, 16:54

Excelent arata , imi si imaginez ce buna a fost

Irina 1

03.02.2010, 22:26

Excelenta a fost intr-adevar, Sylvia!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec cu mere si scortisoara
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de vitel