Vol-au-Vent cu salata de Oua

de dentistutza in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2010 | 6172 vizualizari

 

Un aperitiv frumos si foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat-foetaj
  • 6 oua
  • 1 legatura ceapa verde
  • 4 linguri maioneza
  • 1 lingura mustar fin
  • curry (pasta sau praf) dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vol-au-Vent cu salata de Oua:

Foaia de aluat se taie in forme rotunde. Jumate din numarul de cercuri se taie cu o forma cu diametrul mai mic astfel incat sa rezulte un inel. Inelul se suprapune cercului de baza si toate aceste forme se pun pe o tava de cuptor unsa sau tapetata cu hartie de copt/aluminiu. Se inteapa baza cu o furculita si ( nu este obligatoriu) se pot umple cu boabe de fasole pt. ca sa nu creasca" fundul" cosuletelor. Se coc in cuptorul bine incins pana se umfla frumos si se rumenesc.


Salata de oua: ouale fierte tari se taie micut si se amesteca usor cu ceapa taiata rondele foarte fine ,inclusiv partea verde.Se adauga si restul de ingrediente si se potriveste de gust. Vol-au-vent ul rece se umple cu acesta salata!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vol-au-Vent cu salata de Oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

dentistutza 1

09.12.2010, 17:09

multumesc poftiti sa gustati ca zau sunt bune...

Mihaela11_jo 1

09.12.2010, 22:12

Foarte aspectuoase

Bya Ralu 1

11.01.2013, 00:24

yammy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu somon si crema de branza