Waffa

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 14 Mai 2015 | 4585 vizualizari

 

Perfecta pentru micul dejun! Puteti sa o serviti simpla, pudrata cu zahar sau de ce nu, cu dulceata. Plus un pahar cu lapte si gata masa!

 

INGREDIENTE

  • un ou;
  • un praf de sare;
  • doua linguri zahar;
  • o lingura ulei;
  • 60g faina;
  • o lingura apa rece.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffa:

Se separa albusul de galbenus. Se bate albusul cu un praf de sare. Apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana devine bezea. Se adauga galbenusul si uleiul si se incorporeaza. Dupa aceea se incorporeaza faina, amestecandu-se usor cu o spatula de lemn. La final, se adauga o lingura cu apa rece si se omogenizeaza.

Se unge cu ulei forma pentru waffe si se incinde la flacara aragazului. Dupa aceea, se pune aluatul si se inchide forma. Se coace la foc mic si pe o parte si pe alta. La final, dupa ce s-a racorit un pic, se poate pudra waffa cu zahar. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffa" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura dungata