CHIFTELUTE DE CAPSUNI CU SOS DE ZMEURA

de Roda in Dulciuri, 17 Iun 2009 | 1148 vizualizari

 

Este sezonul acestui minunat si parfumat fruct-zmeura!

 

INGREDIENTE

  • 150g.capsuni,
  • 250g.faina,
  • 2 oua,
  • 10g.drojdie,
  • 150g.zahar,
  • 2 lamai,
  • 150g.lapte praf,
  • 200g.zmeura,
  • ulei;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CHIFTELUTE DE CAPSUNI CU SOS DE ZMEURA:

1.Intr-un vas, se amesteca faina, drojdia,laptele , ouale,50g.zahar,sucul si coaja rasa de la 1 lamaie.


2.Capsunile se spala ,se taie cubulete,lasand deoparte cateva capsuni pentru ornat ,si se amesteca cu compozitia de mai sus;se lasa sa stea 1 ora , la cald.


3.Se prepara sosul de zmeura:se pune 150g. zmeura in blender , se mixeaza bine si se pune la fiert impreuna cu 100g.zahar si sucul celelalte lamai.Se fierbe compozitia timp de 10 minute,apoi se adauga la acest sos restul de zmeura.


4.Se incalzeste intr-o tigaie cu peretii inalti uleiul si , cu o lingura se pun bilute din aluat la prajit.Se lasa sa se rumeneasca ,se aseaza pe un platou si se toarna deasupra sosul de zmeura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "CHIFTELUTE DE CAPSUNI CU SOS DE ZMEURA" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Bucataras Dragos 1

21.06.2009, 03:51

mmm cred ca sunt delicioase!

Roda 1

24.06.2009, 14:29

Asa este Dragos, dar trebuie sa le prepari ca sa-ti dai seama cat sunt de gustoase.Nu ti-am raspuns prompt pentru ca am fost voiajata.bia azi am revenit acasa.Daca le prepari, fa-le si o poza si posteaz-o pe site.Mersi.

Panacris 1

19.06.2015, 12:11

Interesant!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Delicii de mai-prajitura cu frisca si capsuni