CHIFTELUTE DE CAPSUNI CU SOS DE ZMEURA

de Roda in Dulciuri, 17 Iun 2009 | 2032 vizualizari

 

Este sezonul acestui minunat si parfumat fruct-zmeura!

 

INGREDIENTE

  • 150g.capsuni,
  • 250g.faina,
  • 2 oua,
  • 10g.drojdie,
  • 150g.zahar,
  • 2 lamai,
  • 150g.lapte praf,
  • 200g.zmeura,
  • ulei;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CHIFTELUTE DE CAPSUNI CU SOS DE ZMEURA:

1.Intr-un vas, se amesteca faina, drojdia,laptele , ouale,50g.zahar,sucul si coaja rasa de la 1 lamaie.

2.Capsunile se spala ,se taie cubulete,lasand deoparte cateva capsuni pentru ornat ,si se amesteca cu compozitia de mai sus;se lasa sa stea 1 ora , la cald.

3.Se prepara sosul de zmeura:se pune 150g. zmeura in blender , se mixeaza bine si se pune la fiert impreuna cu 100g.zahar si sucul celelalte lamai.Se fierbe compozitia timp de 10 minute,apoi se adauga la acest sos restul de zmeura.

4.Se incalzeste intr-o tigaie cu peretii inalti uleiul si , cu o lingura se pun bilute din aluat la prajit.Se lasa sa se rumeneasca ,se aseaza pe un platou si se toarna deasupra sosul de zmeura.

Daca ti-a placut reteta noastra "CHIFTELUTE DE CAPSUNI CU SOS DE ZMEURA" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (4)

Roda 1

24.06.2009, 14:29

Asa este Dragos, dar trebuie sa le prepari ca sa-ti dai seama cat sunt de gustoase.Nu ti-am raspuns prompt pentru ca am fost voiajata.bia azi am revenit acasa.Daca le prepari, fa-le si o poza si posteaz-o pe site.Mersi.

Panacris 1

19.06.2015, 12:11

Interesant!

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 12:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca cu ciuperci de post

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Cornulete cu untura si iaurt

ieri la 19:52

Paella cu fructe de mare și midii

ieri la 19:18

Smoothie din kaki, prune si iaurt de soia

ieri la 18:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lapte de ovaz
  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca cu ciuperci de post

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Cornulete cu untura si iaurt

ieri la 19:52

Paella cu fructe de mare și midii

ieri la 19:18

Smoothie din kaki, prune si iaurt de soia

ieri la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Tort Rigo Jancsi