Waffe cu dulceata de afine

de oanapl in Prajituri, 9 Feb 2017 | 1045 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g de faina
  • 300 ml lapte
  • 3 oua
  • 150 g unt topit
  • 1 plic de praf de copt
  • 80 g de zahar
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1 lingura de esenta de lamaie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffe cu dulceata de afine:

Pui untul intr-o craticioara si-l topesti pe foc mic, apoi il lasi sa se raceasca complet.


Spargi ouale intr-un vas, le mixezi si adaugi peste ele tot laptele. Amesteci bine si apoi, adaugi zaharul macinat si esenta de lamaie si amesteci pana se omogenizeaza compozitia. Adaugi faina cernuta cu praful de copt si un varf de cutit de sare. Amesteci pana la omogenizare. La sfarsit, adaugi untul rece, dar inca lichid, si il inglobezi in aluat.


Aluatul final va avea o consistenta mai solida.


Incingi aparatul de waffe si dupa ce s-a incins, adaugi in centrul placilor un polonic mic de aluat si inchizi capacul si astepti pana cand aparatul anunta ca sunt gata waffele.


Le coci pe toate in acelasi fel.


Le servesti caldute, pudrate cu zahar vanilat sau cu dulceata de afine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Waffe cu dulceata de afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

10.02.2017, 17:54

o bunatate!

Rocsi 1

10.02.2017, 20:39

Servesc si eu!

oanapl 1

11.02.2017, 14:26

Va astept oricand cu drag!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți in oțet, fără sterilizare

de Ina 7

ieri la 22:23

Budinca de vanilie cu migdale si sos de caise cu menta

de Rocsi 9

ieri la 19:36

Supa de cașcaval, cu crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 14:26

Mancare de cartofi noi

ieri la 13:29

RETETA RECOMANDATA
Pandispan