White Hot Chocolate

de Meea in Bauturi, 9 Ian 2017 | 519 vizualizari

 

        Desi auzeam oameni spunand "e cam gata iarna" sau "de obicei frigul tine pana prin ianuarie", eu am inceput sa ma aprovizionez pentru acest sezon, nu numai cu haine groase, cat si cu bauturi fierbinti. Puteti face delicioasa ciocolata calda sau e musai macar mixul pentru ciocolata calda sa il aveti deja gata facut! Nu ne sperie gerul de afara, mai ales cand facem aceasta delicioasa ciocolata calda ALBA.

         O saptamana frumoasa va doresc!

*BREAKING NEWS: Am inceput sa iubesc mai nou ciocolata alba!

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente (2 portii):
  • 150 ml lapte
  • 100 ml frisca lichida
  • 200 g ciocolata alba
  • esenta de vanilie
  • sos de caramel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA White Hot Chocolate:

Foarte repede si simplu, pregatim ciocolata calda: punem laptele la fiert, apoi adaugam frisca lichida, ciocolata alba si esenta de vanilie. Amestecam continuu, lasand compozitia pe foc pana cand aceasta face "spume".


Pe fundul paharului, punem sosul de caramel (reteta mea o puteti gasi aici), turnam ciocolata calda si decoram cu marshmallows, daca va puteti opune diabetului haha:))!

 

TIPS-URI

1

Reteta si pe blog: http://delightsbymeea.blogspot.ro/2017/01/white-hot-chocolate.html

Daca ti-a placut reteta noastra "White Hot Chocolate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

stefy_a 1

10.01.2017, 13:33

ce bunatate!

Meea 1

10.01.2017, 15:21

yuhu!! Multumesc 💕

miki_a 1

10.01.2017, 20:05

Îmi place foarte mult! O săptămână frumoasă și ție!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Italia intr-o ceasca...de cafea