Zacusca

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de post, 4 Mai 2011 | 2909 vizualizari

 

Imi amintesc ca atunci cand eram mica, de fapt de vreo 20 de ani incoace, refuzam sa mananc zacusca! De ce, nu stiu!? Pentru ca salata cu maioneza imi placea foarte mult! Dupa atatia ani, mi-am facut si eu curaj sa o gust,,,, si surpriza, mi-a placut! :)) Ca o mananc doar atunci cand e proaspat gatita, nu mai conteaza,,, important e ca imi place cand o fac eu!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg vinete
  • 2-3 gogosari sau ardei rosii
  • 3-4 cepe (eu pun mult mai multa in mancare)
  • o cescuta cu ulei
  • patrunjel proaspat
  • condimente: sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca:

Tocam ceapa si gogosarii/ardeii marunt, se calesc bine in ulei, dupa care se adauga vinetele tocate (coapte in prealabil). Se fierb pana capata consistenta.


Se serveste cu o salata de ardei copti!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Dya Daniela Andrei 1

05.05.2011, 15:42

MVMih 1

05.05.2011, 23:44

Dya! Hai las-o cu d-astea...ca nu avem note peste 10...asa ca nota 10X10. Teribil de bun...favoritos

Dya Daniela Andrei 1

06.05.2011, 00:09

Multumesc draga mea!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de ... iarna