Zacusca cu fasole

de stelianaioana in Zacusca, 8 Ian 2011 | 11433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2kg fasole boabe alba
  • 3-4 foi de dafin
  • 2kg ceapa
  • 2 morcovi
  • 5 kg gogosari
  • sare,piper dupa gust
  • 1litru ulei
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca cu fasole:

Fasolea se fierbe separat.Gogogosarii se toaca prin masina .

ceapa se toaca si se caleste.

dupa ce s-a calit ceapa se adauga gogosarul ,morcovul razalit pe razatoarea mica,.

dupa care totul se lasa la fiert cam 3 ore.

dupa 3 ore se adauga fasolea,foile de dafin si sare si piper dupa gust.se mai lasa la fiert 2 ore.

dupa ce s-a fiert se pune in borcan si se da la dust in haine sau in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca cu fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

alinutzika 1

02.08.2011, 00:34

asa stiu si eu reteta de la mama mea

nicolri 1

31.07.2013, 14:34

cate borcane ies?

babi5 1

31.07.2013, 18:46

Buna tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de ghebe