Zacusca cu ghebe

de Alina26 in Zacusca, 6 Oct 2014 | 2002 vizualizari

 

Imi place la nebunie zacusca cu ghebe....si cum am primit o punga de ghebe, m-am hotarat sa fac o portie de zacusca.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceapa
  • 1 kg morcovi
  • 1,5 kg ardei
  • 1,5 kg ghebe congelate
  • 500 ml ulei
  • 200 g bulion
  • sare
  • frunze de dafin
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca cu ghebe:

Eu mi-am simplificat puțin viata si am dat toate legumele prin robot.


1. Am copt ardeii, i-am curatat de coaja si sâmburi si apoi i-am dat prin robot.Am lasat deoparte.


2. Am curatat morcovi si ceapa. Am dat-o pe ribot si am pus-o la calit cu jumătate din cantitatea de ulei.


3. Dupa 10 minute am adaugat si morcovii; dati pe robot si am lasat la foc potrivit pana s-a inmuiat morcovul.Amestecand din cand in cand.Am pus si restul de ulei.


4. Am pus ardeiul, apoi ghebele decongelate, scurse di date prin robot.Am amestecat, am pus frunze de dafin si am lasat sa fiarba l A foc mic o ora.


5. Am pus bulionul, amestecand bine si am lasat la foc mic pana uleiul s-a ridicat la suprafata.An amestecat dun cand in cand sa nu se prinda.


6. Am pus in borcane curate si uscate, zacusca fierbinte si le-am acoperit cu prosoape pana s-au racit.


Pofta buna!!!!


 

TIPS-URI

1

Daca nu aveți robot de bucătărie puteti toca legumele si cu un cutit.

2

Puteti pune bulion si mai mult, depinde cat de rosu va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rocsi 1

06.10.2014, 20:33

E cea mai buna, am facut si stiu!

Alina26 1

07.10.2014, 11:56

E pref e rata mea!!! Imi place si cea cu bin e te dar zacusca de ghebe ny m-as mai sa t ura!!!

Alina26 1

07.10.2014, 11:58

Poate cate un borcan pentru fiecare nh ajunge dar va servesc cu mare drag.....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de ciuperci