Zacusca de fasole boabe

de Pasiune pentru bucatarie in Zacusca, 6 Sep 2010 | 8861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • * 800 g fasole
  • * 500 g ceapa
  • * 500 g morcovi
  • * 500 g ardei capia
  • * 500 g rosii
  • * 400 ml ulei
  • * sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca de fasole boabe:

1. Fasolea se pune de seara in apa.A doua zi se pune la fiert cu sare,pana se inmoaie boabele.Restul legumelor,cu exceptia rosiilor, le-am tocat potrivit,apoi le-am bagat la robot.Rosiile se oparesc,se decojesc si se baga si ele la maruntit.Cand fasolea a fiert,se scurge bine apa,apoi se paseaza cu blenderul.



2. In uleiul incins se pune ceapa,se caleste,apoi se adauga morcovul se caleste si el pana se inmoaie,apoi se adauga ardeiul,fasolea si rosiile.Se amesteca incontinuu pana se ridica uleiul la suprafata.



3. Borcanele se spala,se sterilizeaza in cuptor si se toarna zacusca fierbinte si se dau la cuptor 30 de min pana se formeaza deasupra o pozghita.Se incalzesc cateva linguri de ulei si se pune cate o lingura deasupra fiecarui borcan.Se pune ciolofan si se infileteaza capacul.Se pastreaza in camara.



Cantitate

3x720 g

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

cory 1

25.09.2010, 13:21

Pasiune pentru bucatarie 1

25.09.2010, 13:48

Bya Ralu 1

18.08.2012, 12:31

yammy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Zacusca sarbeasca