Zacusca de fasole boabe

de Pasiune pentru bucatarie in Zacusca, 6 Sep 2010 | 11334 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • * 800 g fasole
  • * 500 g ceapa
  • * 500 g morcovi
  • * 500 g ardei capia
  • * 500 g rosii
  • * 400 ml ulei
  • * sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca de fasole boabe:

1. Fasolea se pune de seara in apa.A doua zi se pune la fiert cu sare,pana se inmoaie boabele.Restul legumelor,cu exceptia rosiilor, le-am tocat potrivit,apoi le-am bagat la robot.Rosiile se oparesc,se decojesc si se baga si ele la maruntit.Cand fasolea a fiert,se scurge bine apa,apoi se paseaza cu blenderul.
 
2. In uleiul incins se pune ceapa,se caleste,apoi se adauga morcovul se caleste si el pana se inmoaie,apoi se adauga ardeiul,fasolea si rosiile.Se amesteca incontinuu pana se ridica uleiul la suprafata.
 
3. Borcanele se spala,se sterilizeaza in cuptor si se toarna zacusca fierbinte si se dau la cuptor 30 de min pana se formeaza deasupra o pozghita.Se incalzesc cateva linguri de ulei si se pune cate o lingura deasupra fiecarui borcan.Se pune ciolofan si se infileteaza capacul.Se pastreaza in camara.

Cantitate
3x720 g

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de fasole