Zacusca de vinete cu fasole boabe

de mimmi in Zacusca, 1 Sep 2011 | 4625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 kg vinete
  • 3 kg gogosari
  • 3 kg ardei
  • 3 kg fasole boabe proaspata
  • 2 l ulei
  • 2 l bulion
  • 2 kg ceapa
  • foi dafin
  • piper,sare,zahar dupa gust
  • 150g pasta ardei
  • frunze telina
  • szalicil
Portii: 30
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca de vinete cu fasole boabe:

Se coc vinete,gogosarii si ardeii se curata de pielita si seminte


Se macina vinetele,gogosarii si ardeii. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand devine transparenta se pune bulionul,vinetele,gogosarii si ardeii. Se lasa la fiert cca 30 de minute,se pun condimentele dupa gust,restul de ulei,pasta de ardei,frunze de telina si foi dafin.


Cand zacusca e aproape fiarta se adauga fasolea boabe in prealabil fiarta in apa cu sare. Se mai lasa sa fiarba pana cand uleiul iasa la suprafata


Se toarna fierbinte in borcanele spalate,uscate si calde,pe deasupra se presara putin szalicil. Se lasa la racit invelite in paturi. Se pastreaza la loc racoros si intunecat!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de vinete cu fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

mimmi 1

01.09.2011, 18:29

E preferata noastra ! E asa de buna incat nu ne mai saturam de ea !

Rocsi 1

01.09.2011, 19:22

mancam la o prietena de familie zacusta de asta si era atat de buna

adry88 1

02.09.2011, 11:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Zacusca sarbeasca