Zacusca Pestisor

de epurasha2bb in Salau, 21 Apr 2010 | 2434 vizualizari

 

este o zacusca cu peste pt.pici sau pt.pofticiosi mari precum Ela!

 

INGREDIENTE

  • 1 file salau proaspat;
  • 1 ceapa mica;
  • 1 ardei kapia rosu mic;
  • 1 morcov mic;
  • 1 graunte de usturoi;
  • sare;
  • ulei de masline extravirgin presat la rece;
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca Pestisor:

Se fierbe carnea de peste cu un praf de sare. Se scurge. Se paseaza. Separat calim ceapa tocata, morcovul ras, ardeiul tocat si grauntele de usturoi in uleiul de masline si putina zeama de supa strecurata.Apoi adaugati si pestele si amestecati.mai lasati putin.Cand e gata legata zacusca oprim focul, lasam sa se raceasca putin si cand e calduta o pasam cu un blender de mana si o servim lui bebe cu painica proaspata.


In imaginea prezentata eu am decupat cu gura biberonului discuri mici de painica si am pus zacusca intr-o punguta careia i-am taiat un capat si am facut mici mogaldete de zacusca pe discurile de painica.Asezati pe o farfurie vesele si colorata.Va garantez succesul si la cei mari chiar!La noi a fost in premiera peste in meniu asa ca sunt multumita ca l-a acceptat imediat!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca Pestisor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

epurasha2bb 1

23.04.2010, 08:44

Mai ela iar m-ai botezat?si tot ca data trecuta!dar eu nu ma supar ca nadina e cea mai bogata poate incurca bucataras averile si-mi iau de banii nadinei din camara!

epurasha2bb 1

27.04.2010, 11:33

Ela! Ela! vad ca nu ai corectat! m-ai botezat si asa m-ai lasat! pana la urma nadina sa dea o bere!

ela 1

27.07.2010, 22:34

acum am vazut ca te-am botezat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salau cu legume la cuptor