Zaharele

de dentistutza in Dulciuri, 22 Iul 2011 | 2089 vizualizari

 

De la bunica mea citire,niste furseco-biscuitei fragezi si dulci foarte simplu de facut, care mi-au bucurat copilaria. Noi le spuneam sacherlach de la zaharul tos cu care sunt presarati.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua mari sau 3 mai mcute
  • 3/4 cup zahar
  • 3/4 cup ulei
  •  1.5-2 cups faina
  • 1 praf de sare
  • 1/2 cup cocos razuit
  • 2 lingurite praf de copt stins cu lamaie
  • vanilie sau coaja de lamaie
  • optional stafide sau bucati de ciocolata
  • zahar tos pt. presarat

 

Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zaharele:

Ouale intregi se bat cu zaharul pana la dizolvare. Se adauga uleiul treptat pana la incorporare. Se pune 1.5 cups faina, sarea, praful de copt stins vanilia si cocosul. Daca aluatul pare prea curgaret se mai poate completa cu putina faina. Apoi optional stafide/cioco/alune tocate.


Tava cuptorului se tapeteaza cu hartie de copt unsa cu ulei. Se iau gramajoare cu lingurita si se aseaza pe tava la distanta, fiindca cresc si se turtesc. Se presara fiecare cu zahar tos ca sa devina crunchy


Se coc la foc potrivit cu grija sa nu se arda. Se scot cat sunt inca aurii. Delicioase cu cafea sau inghetata de vanilie!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zaharele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mamaieelena 1

24.07.2011, 19:55

RuxyRux 1

26.07.2011, 12:13

Grozavi

dentistutza 1

28.07.2011, 11:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Clatite cu ricotta si ton
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort festiv Orange-Chocolate

de Ela68 5

la 09:12

 Salau cu prosciutto ,rosii uscate si usturoi

ieri la 23:56

Salata de pastai in sos de maioneza cu usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 19:35

Desert marshmallows stars

de Meea 4

ieri la 19:02

RETETA RECOMANDATA
Chocolate crinkles