Zarzavat pentru ciorbe

de marcela1979 in Conserve, 23 Aug 2011 | 10928 vizualizari

 

daca tot e vremea conservelor...

 

INGREDIENTE

  • morcovi
  • patrunjel radacina
  • ardei gras rosu
  • ardei gras verde
  • frunze de patrunjel
  • frunze de telina
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru ciorbe:

Se spala morcovii si patrunjelul ,se curata si se toaca prin masina de tocat sau prin razatoarea cu ochiuri mari.Ardeiul se curata se spala si se toaca marunt cubulete.Se amesteca.Verdeata se spala si se toaca marunt si se amesteca cu zarzavatul.Se adauga sare si se amesteca.Se lasa 12 ore sa lase suc si apoi se pune in borcane.Cand se pune in borcane se apasa cu o lingura sa nu fie goluri.Sucul lasat se pune in borcane peste zarzavat.Se capseaza si se dau la loc racoros.Se foloseste iarna la ciorbe.

 

TIPS-URI

1

Dupa ce ati pus acest zarzavat gustati de sare si daca mai trebuie atunci puneti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru ciorbe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

DIANA B 1

24.08.2011, 12:48

@Gaby , decat sa mori cumva , mai bine nu mai scriu , ce zici ? ................................... s-o crezi tu

DIANA B 1

24.08.2011, 12:54

Eu tot pun in lada , tot , tot , tot (ptr ca m-a ajutat Dumnezeu si am spatiu , am lada ptr legume , lada ptr branzeturi , congelatorul unui frigi cu aluaturi si inghetata si tot felul de nimicuri si unul in care pun carnea , cand cumpar ca inecata ) intr-o zi cand nu voi aparea pe-aici , cred ca ma voi baga si pe mine-n lada
http://www.youtube.com/watch?v=9DAyfJOhCC0

DIANA B 1

24.08.2011, 13:13

@Ina , da , daaaaaaaaaaaa ... cumperi ca-s tare bune si cum ai tu loooc , le poti depozita si-n locul rosiilor , ca nu se strica iarna si cumperi lazi , ce-s alea combine ??? ca doar nu iesi si la treierat ?!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole batuta

de xana 5

ieri la 19:23

Sirop din struguri negri

de ancutsa 5

ieri la 16:37

Pizza Quattro Formaggi cu blat Alka Pizza casei

ieri la 16:15

Pate din ficat de pui

de ancutsa 5

ieri la 16:01

RETETA RECOMANDATA
Zarzavat pentru ciorba (by oana)