daca tot e vremea conservelor...
Se spala morcovii si patrunjelul ,se curata si se toaca prin masina de tocat sau prin razatoarea cu ochiuri mari.Ardeiul se curata se spala si se toaca marunt cubulete.Se amesteca.Verdeata se spala si se toaca marunt si se amesteca cu zarzavatul.Se adauga sare si se amesteca.Se lasa 12 ore sa lase suc si apoi se pune in borcane.Cand se pune in borcane se apasa cu o lingura sa nu fie goluri.Sucul lasat se pune in borcane peste zarzavat.Se capseaza si se dau la loc racoros.Se foloseste iarna la ciorbe.
1
Dupa ce ati pus acest zarzavat gustati de sare si daca mai trebuie atunci puneti.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro