Zarzavat pentru ciorbe

de marcela1979 in Conserve, 23 Aug 2011 | 13782 vizualizari

 

daca tot e vremea conservelor...

 

INGREDIENTE

  • morcovi
  • patrunjel radacina
  • ardei gras rosu
  • ardei gras verde
  • frunze de patrunjel
  • frunze de telina
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru ciorbe:

Se spala morcovii si patrunjelul ,se curata si se toaca prin masina de tocat sau prin razatoarea cu ochiuri mari.Ardeiul se curata se spala si se toaca marunt cubulete.Se amesteca.Verdeata se spala si se toaca marunt si se amesteca cu zarzavatul.Se adauga sare si se amesteca.Se lasa 12 ore sa lase suc si apoi se pune in borcane.Cand se pune in borcane se apasa cu o lingura sa nu fie goluri.Sucul lasat se pune in borcane peste zarzavat.Se capseaza si se dau la loc racoros.Se foloseste iarna la ciorbe.

TIPS-URI

1

Dupa ce ati pus acest zarzavat gustati de sare si daca mai trebuie atunci puneti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru ciorbe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

DIANA B 1

24.08.2011, 12:48

@Gaby , decat sa mori cumva , mai bine nu mai scriu , ce zici ? ................................... s-o crezi tu

DIANA B 1

24.08.2011, 12:54

Eu tot pun in lada , tot , tot , tot (ptr ca m-a ajutat Dumnezeu si am spatiu , am lada ptr legume , lada ptr branzeturi , congelatorul unui frigi cu aluaturi si inghetata si tot felul de nimicuri si unul in care pun carnea , cand cumpar ca inecata ) intr-o zi cand nu voi aparea pe-aici , cred ca ma voi baga si pe mine-n lada
http://www.youtube.com/watch?v=9DAyfJOhCC0

DIANA B 1

24.08.2011, 13:13

@Ina , da , daaaaaaaaaaaa ... cumperi ca-s tare bune si cum ai tu loooc , le poti depozita si-n locul rosiilor , ca nu se strica iarna si cumperi lazi , ce-s alea combine ??? ca doar nu iesi si la treierat ?!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zarzavat