Zarzavat pentru iarna cu rosii si ardei

de Andra_Constantinescu in Conserve, 14 Sep 2016 | 3381 vizualizari

 

Acest zarzavat aromat este tocmai bun la iarna pentru ciorbe. Au iesit 3 l si un pic din cantitatile prezentate.

 

INGREDIENTE

  • 5 kg rosii;
  • 700 g ardei (kapia, gras, bulgaresc);
  • un plic de conservant (7 g);
  • doua linguri sare grunjoasa;
  • un varf de lingurita de piper;
  • doua linguri de ulei.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru iarna cu rosii si ardei:

Se spala rosiile, se taie in sferturi si li se indeparteaza coditele, apoi se dau prin robot si se pun intr-un tuci mare.


Ardeiul se curata de seminte si cotor, se spala, se taie in bucati mari, se da prin robot si se pune peste rosii.


Se pune tuciul la fiert, iar dupa ce scad legumele, se adauga un plic de conservant, care se amesteca cu 2-3 linguri de rosii intr-o cescuta.


Se pune zarzavatul fierbinte in sticle, se adauga putin ulei pe deasupra, apoi se pun capacele la sticle si se lasa sa se raceasca sub paturi pentru 2-3 zile, dupa care se pot depozita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru iarna cu rosii si ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

noiinbucatarie 1

04.10.2016, 21:00

felicitari! arata bine!

mihaelar63 1

04.10.2016, 22:07

Buun !!!!

Aletta 1

05.10.2016, 18:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Pepene murat