Zi si noapte

de Julie in Prajituri, 18 Mar 2011 | 27028 vizualizari

 

Imposibil sa nu-ti lase gura apa! :)

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 6 galbenusuri,
  •  12 linguri zahar,
  • 200 g  unt sau margarina,
  • 3 linguri cacao,
  • 1 praf de copt,
  • esenta de rom,
  • 6 linguri  faina,
  • 4-5 linguri cu gem.

Bezea:

  • 6 albusuri,
  • 14 linguri zahar,
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zi si noapte:

Se mixeaza galbenusurile cu zaharul, apoi cu untul. Se adauga cacaua,esenta si faina amestecata cu praful de copt.Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, si se da la cutor pt. 20 minute.


In acest timp ,se bat spuma albusurile cu zaharul si esenta. Se scoate prajitura din cuptor, se unge cu gem si se repartizeaza deasupra bezeaua. Se mai da la cuptor 5-10 min. Se lasa sa se raceasca si se taie cu un cutit trecut tot timpul prin apa.


Deasupra se cerne cacao, scortisoara sau se rade ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zi si noapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

babi5 1

17.08.2013, 07:46

Xandrinne 1

17.08.2013, 09:09

E delicioasa!

FlaviaD 1

17.08.2013, 13:33

Foarte buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

10004 puncte

oanapl

7402 puncte

mihaelar63

6978 puncte

Rocsi

3878 puncte

Panacris

3449 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec cu branza de vaci si merisoare
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec alb şi negru