Zid de cartofi cu afumatura

de Patricia Iordache in Mancaruri cu carne, 15 Apr 2013 | 2261 vizualizari

 

Este un preparat extrem de simplu, pus intr-o "lumina" noua :)

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi;
  • putina boia dulce/iute (cum va place);
  • sare;
  • piper;
  • ulei (pentru prajit);
  • 150 gr. bacon afumat;
  • 150 gr. kaiser afumat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zid de cartofi cu afumatura:

Cartofii curatati de coaja si spalati ii taiem rondele cu ajutorul unei lame ondulate, ii presaram cu sare, piper si boia si ii punem la prajit in baie de ulei incins.


Taiem afumatura (bacon si kaiser) si le rumenim intr-o tigaie antiaderenta pana se rumenesc frumos si se topeste din grasime.


Scoatem cartofii pe un prosop absorbant, apoi ii asezam in cerc, unul peste altul, formand un zid. In mijloc asezam bucatelele de afumatura.


Servim cu ce salata dorim. Eu am peparat o salata de morcov si telina rasa, ceapa verde, zeama de lamaie si ulei de masline.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zid de cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Patricia Iordache 1

15.04.2013, 17:36

loredanaaa 1

16.04.2013, 00:06

mmmmm ce bun

babi5 1

08.10.2014, 06:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert negresa cu nuci si cirese
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc tocata cu rulada de omleta