Zid de cartofi cu afumatura

de Patricia Iordache in Mancaruri cu carne, 15 Apr 2013 | 5400 vizualizari

 

Este un preparat extrem de simplu, pus intr-o "lumina" noua :)

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi;
  • putina boia dulce/iute (cum va place);
  • sare;
  • piper;
  • ulei (pentru prajit);
  • 150 gr. bacon afumat;
  • 150 gr. kaiser afumat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zid de cartofi cu afumatura:

Cartofii curatati de coaja si spalati ii taiem rondele cu ajutorul unei lame ondulate, ii presaram cu sare, piper si boia si ii punem la prajit in baie de ulei incins.

Taiem afumatura (bacon si kaiser) si le rumenim intr-o tigaie antiaderenta pana se rumenesc frumos si se topeste din grasime.

Scoatem cartofii pe un prosop absorbant, apoi ii asezam in cerc, unul peste altul, formand un zid. In mijloc asezam bucatelele de afumatura.

Servim cu ce salata dorim. Eu am peparat o salata de morcov si telina rasa, ceapa verde, zeama de lamaie si ulei de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zid de cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Patison (dovlecel steluta) umplut