Zmeurata

de Mitinita in Cocktail, 3 Ian 2011 | 9706 vizualizari

 

Daca tot am inceput anul mai "betive" - vedeti tuica fiarta- sa continuam pe aceeasi unda.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr zmeura congelata sau proaspata
  • 200 gr zahar
  • 250 ml alcool dublu rafinat
  • 500 ml apa
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zmeurata:

Se adauga zmeura ,zaharul si alcoolulintr-o sticla sau damigeana.
Se lasa 1-2 zile,ca sa se topeasca zaharul.Se scutura sticla din cand in cand.
Se adauga apa si se mai tine doua saptamani,nu uita sa scuturi sticla.
Se scoate zmeurata,fara zmeura si se pune in sticle care se astupa bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zmeurata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Rocsi 1

03.01.2011, 20:51

te cred si eu ca e buna..dar nu mai imi zi ca si asa imi e pofta si nu am decat niste angeli in casa

elena1988 1

11.02.2011, 17:10

mihaelar63 1

11.05.2020, 21:34

De asta am pus la meniul zilei inm loc de ciorba . ) Si eu imi fac !!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Frappe cu zmeura si capsuni