Zucchini cheese balls

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2013 | 3698 vizualizari

 

Mereu mi-au placut dovleceii si sa experimentez diverse retete cu ei.Din copilarie mama imi facea rulouri din dovlecei umplute cu legume si rumenite la cuptor, chiftelute din dovlecei, ghiveci, si desigur dovleceii pane facuti uneori si salata cu otet.Apoi am crescut eu si am facut si sufleu din dovlecei precum si alte combinatii pornind de la retetele mamei.Azi va dau o reteta simpla de chiftelute de dovlecei in care am adaugat elemente noi, inspirata putin de aici: http://www.lifesambrosia.com/2009/02/zucchini-cakes-recipe.html

 

INGREDIENTE

  • ingrediente:•
  • 1 zucchni (dovlecel cu coaja verde inchis)mare razuit si scurs de apa (sau daca nu aveti puneti vreo 2 dovlecei mai mici cu coaja verde deschis, sunt foarte gustosi;)
  • 1 morcovel fraged razuit;
  • 1 varf de cutit de nucsoara praf
  • 1 fir ceapa verde tocat cu frunze cu tot
  • 1 fir usturoi verde tocat cu frunze cu tot
  • putin marar verde tocat marunt;
  • 100 g cascaval mai tare si sarat razuit
  • 100 g fulgi de porumb zdrobiti/pesmet mai mare grunjos
  • 1 praf de piper negru
  • 1 praf de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zucchini cheese balls:

Combina toate ingredientele intr-un castron și se amestecă bine.


Formati cu mana chiftelute si le tavaliti fie prin putina faina si le prajiti in putin ulei, la foc mediu pana se rumenesc, aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte. fie le tavaliti prin fulgi de porumb maruntiti si le coaceti la cuptor in tava pe hartie de copt.


 

TIPS-URI

1

daca vi se pare prea moale compozitia , adaugati putina faina;

Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchini cheese balls" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Panacris 1

24.05.2013, 08:09

epurasha2bb 1

24.05.2013, 23:39

va pupa Epu pe toate !

babi5 1

10.06.2013, 14:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Baghete cu sunca si cascaval