Zucchini prajite

de nadea68 in Mancaruri de post, 7 Apr 2014 | 8215 vizualizari

 

Ador zucchini ...

 

INGREDIENTE

  • 3-4 zucchini mici
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei
  • otet balsamic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zucchini prajite:

Zucchini le spalam si le taiem bucati mai maricele.Le saram si lasam cateva minute sa se scurga apa.

Luam o tigaie ,punem pe foc si turnam putin ulei.Cand uleiul e incins adaugam zucchini si lasam la prajit.Adaugam si usturoi.

Prajim zucchini cateva minute pana se rumenesc bine.La sfarsit adaugam si patrunjel tocat marunt.

Scoatem zucchini pe un platou pe care am pus hartie de copt,ca sa se scurga uleiul.

Zucchini se servesc cu otet balsamic,ca garnitura la friptura sau pur si simplu la cartofi prajiti(de post)

 

TIPS-URI

1

puteti face varianta light -zucchini la gratar cu suc de lamaie in loc de otet

Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchini prajite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

nadea68 1

08.04.2014, 20:37

multumesc mult pentru aprecieri

laura_n 1

08.04.2014, 22:14

nadea68 1

09.04.2014, 21:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei prajiti