Dovlecei prajiti

de ancutsa in Mancaruri de legume, 24 Iun 2016 | 590 vizualizari

 

Aceasta reteta e preferata mamei. Acest fel de mancare poate fi consumat ca atare, la masa de pranz. Dar la fel de bine poate constitui o garnitura, in functie de preferinte.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei medii;
  • Sare-dupa gust;
  • Pentru sos: 2 oua+putina faina;
  • Pentru decor: 2 oua fierte si mujdei de usturoi.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei prajiti:

Se taie dovleceii in rondele potrivit de groase.


Pentru a prepara sosul batem bine 2 oua, adaugam treptat putina faina pentru a ingrosa. Daca doriti, adaugati si putina apa. Presarati putina sare si apoi scufundati rondelele in acest sos.


Se prajesc in uleiul bine incins pana devin aurii.


Se scot intr-un vas si se lasa la curs.


Sugestie de servire:


La acest fel de mancare, eu servesc si mujdei de usturoi precum si cate un ou fiert per portie.



Timp: aprox 30 min


Portii: 2



Pofta Buna!



Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:



http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/07/dovlecei-prajiti.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei prajiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Gherca Daniela 1

27.06.2016, 09:26

MotanLaOale 1

30.06.2016, 11:44

ancutsa 1

04.07.2016, 11:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Zucchini prajite