Zucchini prajite

de nadea68 in Mancaruri de post, 7 Apr 2014 | 8430 vizualizari

 

Ador zucchini ...

 

INGREDIENTE

  • 3-4 zucchini mici
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei
  • otet balsamic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zucchini prajite:

Zucchini le spalam si le taiem bucati mai maricele.Le saram si lasam cateva minute sa se scurga apa.

Luam o tigaie ,punem pe foc si turnam putin ulei.Cand uleiul e incins adaugam zucchini si lasam la prajit.Adaugam si usturoi.

Prajim zucchini cateva minute pana se rumenesc bine.La sfarsit adaugam si patrunjel tocat marunt.

Scoatem zucchini pe un platou pe care am pus hartie de copt,ca sa se scurga uleiul.

Zucchini se servesc cu otet balsamic,ca garnitura la friptura sau pur si simplu la cartofi prajiti(de post)

 

TIPS-URI

1

puteti face varianta light -zucchini la gratar cu suc de lamaie in loc de otet

Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchini prajite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

nadea68 1

08.04.2014, 20:37

multumesc mult pentru aprecieri

laura_n 1

08.04.2014, 22:14

nadea68 1

09.04.2014, 21:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei prajiti