A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Friptura de iepure

Postat de: mirela0911 in Iepure

Se spala carnea si se portioneaza in bucati mai mici. Se condimenteaza cu sare si piper si se pun bucatile intr-un bol. Ceapa si usturoiul se curata si se taie bucati. Se pun peste carne. Se...Citeste continuarea

Friptura de gaina cu cartofi

Postat de: mihaelar63 in Pui

Carnea de gaina portionata si bine spalata se pune la fiert in apa cu sare timp de 40 minute . Zeama rezultata de la fierberii carnii se poate folosi ca baza la prepararea unei ciorbe sau...Citeste continuarea

Focaccia cu masline, rosii si busuioc

Postat de: panacris in Piine

De data aceasta am lăsat-o pe Maricica bis, mașina de frământat și copt pâine să stea liniștită și am trecut la treabă! ;) Într-un vas încăpător se pune...Citeste continuarea

Fusilli cu ton si cherry

Postat de: TAB1TA in Paste

Se fierb pastele in apa cu sare si putin ulei conform instructiunilor de pe ambalaj. Se taie rosiile cherry in doua. Dupa ce pastele au fiert, se scurge apa, se trece prin jet de apa rece, se...Citeste continuarea

Focaccia pufoasa cu rosii cherry si...

Postat de: TAB1TA in Piine

Intr-un bol incapator se pune apa calduta. Se adauga zaharul. Se amesteca pana se dizolva. Se adauga drojdia uscata. Se amesteca usor. Se acopera vasul cu un prosop si se lasa 10 minute la...Citeste continuarea

Fasole verde cu ciuperci la cuptor

Postat de: TAB1TA in Mancaruri de legume

Intr-o tava am asezat fasolea verde si ciupercile. Am pisat usturoiul. L-am pus intr-un bol. Am adaugat ulei si apa. Apoi am adaugat condimentele. Am amestecat bine si am turnat in tava...Citeste continuarea

Ficatei de pui in sos de vin si...

Postat de: RODIMUR in Ficat

Ficățeii de pui se curăță, se spală bine și se pun într-o strecurătoare, ca să se scurgă de apă. Se spală roșiile, se feliază și se lasă în așteptare. Se...Citeste continuarea

Fusilli cu piept de pui si smantana

Postat de: mirela0911 in Fusilli

Se pun pastele la fiert in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Se taie pieptul de pui in bucatele mici si se pune la calit in uleiul incins. Se amesteca pana se rumeneste bine...Citeste continuarea

Focaccia cu masline și rozmarin

Postat de: ancutsa in Piine

Se curăță măslinele de sâmburi. Se dizolvă drojdia în apă călduţă, se adaugă uleiul și apoi făină (în care am adăugat sarea și am amestecat-o puțin), treptat,...Citeste continuarea

Floricele cu carne

Postat de: ancutsa in Aperitive / Garnituri

  Timp de pregătire: 2 h Timp de coacere: 27 min, foc mediu Porții: 10   Mod de preparare: Pentru aluat: Într-un castron adânc, se amestecă apa cu...Citeste continuarea

Focaccia cu legume

Postat de: ReteteAlina in Pizza

Aluatul: intr-un bol se amesteca faina si amidonul de cartofi. In apa calduta se dizolva drojdia impreuna cu cele 2 lingurite de zahar. Facem o gaura in mijlocul fainii si adaugam uleiul si apa...Citeste continuarea

Fidegua de carne

Postat de: ReteteAlina in Mancaruri cu carne

Carnea se spala si se taie cuburi mici. Ceapa si ardeiul se taie marunt si se pun la calit. Dupa ce s-au calit, adaugam carnea si lasam sa se caleasca pana ce carnea se albeste.Apoi se adauga...Citeste continuarea

Frigarui de porc cu legume

Postat de: panacris in Porc

Pulpa de porc se spală și se taie în cubulețe de aproximativ 4 cm. Kaizerul se curăță de șorici, apoi se taie bucățele de cca. 2 cm. Ardeiul kapia se spală se curăță și...Citeste continuarea

Friptura marocana de berbecut

Postat de: mihaelar63 in Oaie

Carnea de berbecut se spala bine, se sareaza si se condimenteaza cu condimentele date. Turnati deasupra uleiul de masline si masati usor. Lasati carnea sa se odihneasca la...Citeste continuarea

Friptura de porc cu carnaciori

Postat de: mihaelar63 in Porc

Carnea se taie felii si se asaza in tava. Deasupra puneti carnaciorii subtiri . Ceapa si usturoiul verde se taie rondele .si se pun deasupra carnurilor in tava ....Citeste continuarea

Friptura de vacuta la grill

Postat de: mihaelar63 in Vita

Carnea de vacuta se portioneaza in felii de 2-3 cm, mai groase . Cu ajutorul mainii facute pumn se bate usor carnea . Nu este nevoie sa o intinzi ca la snitele . Se...Citeste continuarea

Fudulii de tauras cu verdeata

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

Fuduliile se cresteaza pe o parte si curata bine de  membrana ce le inveleste . Fuduliile se pun in putina apa cu otet si se lasa o jumatate de ora la marinat . Puneti si...Citeste continuarea

Ficat de porc cu ceapa

Postat de: ioana_lupu in Ficat

Ficatul de porc este preferabil sa fie proaspăt (eu am avut congelat si a trebuit să îl spăl in mai multe ape). Acesta se taie în fâșii de aproximativ 1 cm. Ceapa se taie...Citeste continuarea

Fileuri de peste cu sos de curry si...

Postat de: cristeena20 in Peste

Pestele se spala si se usuca cu un servetel absorbant de hartie; condimentam cu sare, piper alb si putin ulei de malsine-lasam deoparte pana pregatim restul ingredientelor. Intr-o...Citeste continuarea

Fusilli cu ciuperci

Postat de: mihaelar63 in Fusilli

Pastele se pun la fiert in apa clocotinda respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Sarati.  Curatati si spalati legumele. Taiati ceapa verde si usturoiul marunt....Citeste continuarea

Friptura de vitel cu fasole verde

Postat de: mihaelar63 in Vita

Carnea fiarta de vitel se feliaza. Ceapa si usturoiul  se curata se toaca marunt. Sotati ceapa cu doi catei de usturoi in ulei amestecat cu doua linguri de unt....Citeste continuarea

Ficat turcesc

Postat de: reisnaor_2006 in Ficat

      Pentru inceput curatam ficatul de pui, il taiem fasii mai mari. Intr-un bol amestecam ficatul cu amidonul, sarea, boiaua de ardei dulce, usturoiul pisat si uleiul.  ...Citeste continuarea

Friptura de porc cu legume si orez

Postat de: mirela0911 in Porc

Se spala carnea apoi se sterge bine de apa. Se taie in felii ca pentru snitele. Se bate usor cu ciocanul. Se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o cratita se pune uleiul sa se incinga apoi se...Citeste continuarea

Friptura de vacuta cu cartofi...

Postat de: mihaelar63 in Vita

Carnea de vacuta se lasa bucata intreaga, se sareaza si se pipereaza. Prajiti carnea pe toate partile cate 5 minute in putin unt amestecat cu ulei. Cartofii se coc la cuptor, se curata si...Citeste continuarea

Frigarui cu porc si legume

Postat de: ancutsa in Porc

  Se taie carnea de porc în cuburi măricele. Se curăță, se despielițează și se spală ciupercile, apoi se taie în sferturi. Ardeiul se spală și se taie fâșii...Citeste continuarea

File de novac cu legume

Postat de: panacris in Peste

Prazul se curăță, spală și se taie rondele, apoi se așază ca un pat într-un vas special pentru peșete, sau într-un vas termorezistent. Novacul filetat se asezonează de...Citeste continuarea

Fasole verde frantuzeasca, cu...

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Fasolea verde se decongeleaza la temperatura camerei . Fierbeti fasolea in apa clocotita 10 minute . Scurgeti fasolea verde si o limpeziti cu apa foarte rece [ pentru ca sa-si...Citeste continuarea

File de salau pane cu sos de capere

Postat de: panacris in Salau

Peștele se porționează în bucăți de cca. 100 gr. Între timp ouăle se bat energic împreună cu muștarul. Feliile de pește se dau prin făină, oul bătut  și iar...Citeste continuarea

Flatbread cu branzeturi si rosii

Postat de: panacris in Pizza

În recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, zahărul, uleiul și drojdia (Atentie! Păstrați această ordine daca vreți să crească aluatul!!!) Se...Citeste continuarea

Fasole cu carnaciori proaspeti la...

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri de legume

Fasolea se spala bine din doua -trei ape si se pune cu bicarbonatul si multa apa la fiert. Lasati sa fiarba 10 minute din momentul in care clocoteste . Scurgeti fasolea de...Citeste continuarea

Fasole alba uscata, cu mini carnati...

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de legume

Fasolea se alege, se spală și se pune la înmuiat, cu apă clocotită. Se acoperă oala cu un capac și se lasă fasolea astfel la înmuiat, timp de 3 ore. După acest interval de...Citeste continuarea

Fasole cu gusa afumata

Postat de: violeta30 in Mancaruri cu carne

Ceapa se taie cubulețe. Se pune uleiul la încins într-o cratiță adâncă, se adaugă ceapa, morcovul ras și mai târziu ardeiul, apoi o ceșcuță cu apă. Când...Citeste continuarea

Fusilli Bolognese

Postat de: panacris in Fusilli

Carnea tocată se rumenește ușor în uleiul de măsline într-un vas cu fundul gros sau vasul Wok. După ce s-a evaporat tot lichidul lăsat de carne, se asezonează cu sare, piper...Citeste continuarea

Faina de migdale

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Punem migdalele intr-un castron apoi turnam apa fiarta si le lasam cca 10 min, apoi varsam apa si ne apucam sa le decojim, operatiunea nu este grea, doar ca este migaloasa, sa iei fiecare migdala...Citeste continuarea

Fasole cu carnati

Postat de: lucy2002 in Mancaruri cu carne

Fasolea din conserva se trece printr-un jet de apa si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Ceapa se curata se spala si se toaca marunt, o punem la calit ( inmuiat in ulei) intr-o cratita pe...Citeste continuarea

Fusilli tricolore cu ciuperci,...

Postat de: panacris in Fusilli

Pastele se gătesc conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Ceapa se curăță, se toacă mărunt și se pune la călit, împreună cu ciupercile, uleiul de măsline și vinul la foc mic,...Citeste continuarea

Franzele cu bere neagra, faina...

Postat de: mihaelar63 in Piine

Am pus drojdia, berea si 4 linguri de faina alba in cuva masinii de paine . Berea trebuie sa fie calduta , astfel procesul de dospire va fi mai eficient. Si fainurile trebuie...Citeste continuarea

File de crap salbatic cu rozmarin...

Postat de: mirela0911 in Crap / Caras

Se spala bucatile de peste si se lasa sa se scurga bine de apa, eventual se sterg cu prosoape absorbante de surplusul de apa. Se condimenteaza cu sare si piper si se pun intr-o tigaie unde se pune...Citeste continuarea

Fusilli cu ardei gras, broccoli,...

Postat de: katty in Fusilli

Punem pastele la fiert intr-un vas cu apa sarata clocotita dupa instructiunile de pe punga. Cand sunt  al dente le strecuram, le clatim cu apa rece si le lasam la racit.Intr-o tigaie punem...Citeste continuarea

Fondant cu sirop de glucoza

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Avem nevoie de o cratita de inox cu fundul dublu, bolul de inox de la robotul de bucatarie, un termometru, daca nu aveti merge si fara, nici eu nu am, gripca de inox sau plastic tare, blat de...Citeste continuarea

Franzele cu bere

Postat de: mihaelar63 in Piine

Pregatiti ingredientele . Cantariti faina  si fulgii de ovaz.  Berea trebuie sa fie calduta . Pentru inceput am adus berea de pe balcon si am pus-o pe calorifer sa...Citeste continuarea

Farfalle cu pui si pesto

Postat de: caroline in Paste

Intr-o oala punem apa la fiert. Cand a inceput sa fiarba punem sarea si pastele. Le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca...Citeste continuarea

Farfalle cu ton si ardei gras

Postat de: caroline in Paste

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare, apoi adaugam pastele si le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj amestecand din cand in cand . Intre timp curatam...Citeste continuarea

Friptura pentru Mos Craciun

Postat de: katty in Mancaruri cu carne

Pentru ca muschiuletul era lung si subtire l-am taiat in doua jumatati mai scurte. Punem muschiuletul intr-un vas cu capac, adaugam rozmarin, maghiran, piper boabe, ienibahar boabe, foi de...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu sos si legume

Postat de: lucy2002 in Ficat

Ficateii se spala, se curata de pielite si se pun la scurs intr-o strecuratoare. Legumele se curata, se spala si se taie dupa preferinta. Intr-o cratita se pune uleiul la incins si adaugam...Citeste continuarea

Falafel cu salata tabouleh

Postat de: Bucataras in Mancaruri de post

Pune nautul la inmuiat peste noapte. Toaca marunt ceapa rosie, coriandrul si patrunjelul, pune-le impreuna cu nautul scurs de apa  in vasul robotului, adauga bicarbonatul, sarea, piperul...Citeste continuarea

Friptura de Craciun

Postat de: MotanLaOale in Porc

Carnea se taie bucati potrivite mai mici. Carnatii se taie la 4-5 cm. Costita se taie cuburi mai mari. Se pune untura intr-o cratita, se topeste si se pun bucatile de carne. Se pune...Citeste continuarea

Ficatei in sos de ceapa

Postat de: mirela0911 in Ficat

Se tin ficateii in apa rece pentru 15-20 de minute. Se curata de pielite si alte impuritati (daca este cazul) apoi se taie in bucatele mai mici. Se dau sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga...Citeste continuarea

Friptura in vas roman cu sos de rosii

Postat de: violeta30 in Mancaruri cu carne

Așezăm friptura în vasul roman și punem roșiile, condimentele și supa și introducem la cuptor acoperit vasul cu capac. Lăsăm până se pătrunde bine carnea și devine moale...Citeste continuarea

Friptura de purcel

Postat de: oanapl in Porc

Se spală bucata de carne apoi se taie în cubulețe potrivit de mari și se pune la fiert, în apă cât să o acopere, pentru 50-60 de minute. Separat, se toacă ceapa mărunt,...Citeste continuarea

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]