Friptura din pulpa de porc, cu...
Postat de: RODIMUR in PorcCarnea se spală, se lasă să se zvânte și apoi se porționează în felii cu grosimea de 1,5 cm. Se bate ușor cu ciocanul de carne, pe ambele fețe, iar apoi se condimentează cu:...Citeste continuarea
Focaccia integrala
Postat de: katty in PiineIntr-un castron punem faina integrala si cernem faina alba. Intr-o ceasca punem zaharul, drojdia si putina apa calda si amestecam bine. Lasam cateva minute sa se activeze drojdia. Facem o...Citeste continuarea
Ficatei de pui cu ardei copt si brandy
Postat de: mihaelar63 in FicatFicateii se curata de pelite si se pun la infuzat cu supa calda de legume . Ceapa si ardeiul se curata sis e toaca marunt . Sotati ceapa si usturoiul in ulei ....Citeste continuarea
Fazan cu ciuperci si smantana
Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carneSe pun la infierbantat 3 l apa cu otetul infuzat cu zmeura in care se introduc crengutele de tarhon , cimbru , foaie de dafin , sare si boabe de piper . Cand da...Citeste continuarea
Friganele cu creier si susan
Postat de: katty in SandvisuriTinem creierul in apa rece pentru cel putin o ora. Il curatam de pielite si il punem la fiert in apa cu putina sare.Scurgem creierul, il lasam sa se racoreasca si il pasam bine cu o...Citeste continuarea
Friganele cu legume trase la tigaie
Postat de: katty in Mancaruri de legumePunem laptele intr-o farfurie adanca. Intr-o alta farfurie batem ouale. Trecem pe rand feliile de paine prin lapte, apoi prin oul batut si le rumenim pe ambele parti intr-o tigaie incinsa in care...Citeste continuarea
Friptura de porc cu carnati...
Postat de: mihaelar63 in PorcBucatile de pulpa se taie mai groase . Am procedat astfel pentru ca am dorit sa obtin o carne mai frageda . Ceapa se feliaza pestisori . Taiati feliute si telina . Tocati...Citeste continuarea
Fleica de porc umpluta
Postat de: panacris in PorcFleica se bate ușor cu ciocanul de carne pentru a se obține un dreptunghi de cca. 3 cm înălțime. Ceapa se curăță și se taie mărunt. Într-un vas încăpător se...Citeste continuarea
Fusili tricolore bolognese
Postat de: katty in FusilliTocam ceapa fin dupa ce am curatat-o si am spalat-o. In uleiul incins punem ceapa la calit. Cand ceapa a devenit translucida, adaugam usturoiul taiat fin, apoi carnea tocata. Amestecam constant...Citeste continuarea
Ficatei prajiti
Postat de: Bunica in FicatFicateii se curata de pielite, se spala si se usuca cu prosop de hartie. Intr-o tigaie incapatoare pune uleiul si ficateii. Pune tigaia pe foc si acopera cu un capac,ca sa nu plesneasca...Citeste continuarea
Ficatei de pui in stil grecesc
Postat de: mirela0911 in FicatMai intai se curata ficateii de eventualele impuritati apoi se lasa cateva minute in apa rece. Se pun intr-o strecuratoare si se lasa sa se scurga de apa. Eventual se mai sterg cu prosoape...Citeste continuarea
Friptura de porc inabusita
Postat de: sufletista in PorcIntr-un bol amestecam condimentele cu vinul, crestam carnea de porc si condimentam cu amestecul de condimente. Intr-o oala am adaugat morocovul curatat,spalat si taiat felii,ardeiul tocat...Citeste continuarea
Friptura de Craciun la tava
Postat de: MotanLaOale in PorcBucatile de carne de porc se taie felii de 1,5-2 cm. Se pune uleiul intr-o tava si se pun bucatile de carne de porc. Se presara cu sare, piper si boia pe ambele parti. Se toarna apa in...Citeste continuarea
Friptura de vacuta cu legume si...
Postat de: mihaelar63 in VitaCartea se taie in bucati mari ,sa iasa bine felia daca este feliata . In fiecare bucata se introduce cutitul . Miscati putin sa se faca loc . Introduceti pe lungime doua...Citeste continuarea
Felii de carne cu dovlecei si cascaval
Postat de: mihaelar63 in PorcPortionati pulpa de porc in felii mari si mai groase. Grosimea feliei de carne ajuta sa ramana mai frageda la preparare . Condimentati carnea cu harissa, usturoi si...Citeste continuarea
Foie gras de casa
Postat de: ctlina in FicatSeparati loburile si puneti ficatul intr-o farfurie intinsa. Se curata bine ficatul de vene si pielite. Intr-un castronel amestecati romul si condimentele. Se apasa usor lobii ficatului sa devina...Citeste continuarea
File de curcan gatit lent, cu...
Postat de: panacris in Slow CookerPieptul de curcan se dezosează, se filetează apoi se asezonează de sare, piper, cimbru și boia dulce. Se așează într-un vas de sticlă se adaugă vinul și uleiul de măsline, se...Citeste continuarea
Frigarui din piept de pui la...
Postat de: RODIMUR in PuiPieptul de pui se desprinde de pe oase (dacă este cazul) se spală, se fasonează și se taie cubulețe. Se prepară marinada din: ulei de măsline, miere de albine, zeamă de lămâie,...Citeste continuarea
Farfalle cu sunca, in sos pesto
Postat de: RODIMUR in FarfallePastele se pun la fiert, în apă clocotită cu sare, conform recomandărilor de pe ambalaj. Între timp, șunca se taie fâșii și se rumenește ușor în ulei de...Citeste continuarea
File de dorada in sos de portocale...
Postat de: mirela0911 in PesteSe spala bucatile de peste si se lasa sa se scurga de apa, eventual se sterg cu prosoape de hartie. Se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin, rasnite proaspat. Se curata cartofii, se spala,...Citeste continuarea
File de cod alb cu zucchini
Postat de: mihaelar63 in PesteFileurile de peste se stropesc cu zeama de lamaie, se sareaza, se condimenteaza si se asaza intr-o tava. Zucchini se curata de coaja din loc in loc si se taie rondele . Daca...Citeste continuarea
Farfalline cu unt si branzeturi
Postat de: RODIMUR in FarfalleFarfallinele se fierb timp de 8 minute în multă apă clocotită (cu sare). Între timp se dă telemeaua pe răzătoarea fină și de asemenea, cașcavalul. Se taie untul în...Citeste continuarea
Ficatei de pui cu rigatoni si...
Postat de: mihaelar63 in Slow CookerFicateii se curata bine de pielite si se lasa sa stea la rece in lapte cateva ore . Eu ii pun de seara pana dimineata . Aceasta peratiune are rolul de a scoate o eventuala amareala...Citeste continuarea
Friptura aromata de curcan
Postat de: mirela0911 in CurcanSe spala bucatile de carne apoi se sterg cu prosoape de hartie. Se condimenteaza cu sare, piper si boia. Intr-un vas de yena se pune uleiul si se asaza bucatile de carne. Se taie cateii de...Citeste continuarea
Fasole boabe facaluita
Postat de: MotanLaOale in Mancaruri de postFasolea se pune la inmuiat de cu seara. Se pune la fiert in oala sub presiune in apa cu vegeta. Cand este fiarta, se strecoara si se lasa la racit. Se pune in robot si se mixeaza,...Citeste continuarea
Fasole frecata la slow cooker Crock...
Postat de: mihaelar63 in Slow CookerFasolea boabe fiarta se blendeaza cu putina apa pana devine o pasta fina . Uleiul se pune in vasul aparatului setat pe functia high. Ceapa se taie cubulete. Kaizerul se taie...Citeste continuarea
Fasole granata fiarta la slow...
Postat de: mihaelar63 in Slow CookerFasolea se spala bine cu apa rece si se pune la infoiat -hidratat cateva ore . Eu am lasat fasolea sa se hidrateze de dimineata pana dupa-amiaza cand am ajuns acasa de la serviciu ....Citeste continuarea
Ficatei cu ceapa la slow cooker...
Postat de: Ksenya in Slow CookerIi spalam bine, inlaturam pielita, verificam sa nu ramana cumva fierea, apoi ii adaugam intr-un bol unde am turnat lapte. II tinem la rece minim o ora. II scoatem si-i lasam la scurs. Ceapa...Citeste continuarea
Fasole in stil grecesc preparat la...
Postat de: Ksenya in Slow CookerFasolea fiarta bob intreg (vezi reteta aici) o punem intr-o strecuratoare ca sa eliminam surplusul de lichid. Statm aparatul slow cooker Crock Pot pe functia Slow pentru 3 ore....Citeste continuarea
Fasole fiarta la slow cooker Crock Pot
Postat de: Ksenya in Slow CookerPunem fasolea la fiert in apa rece, cand incepe sa fiarba mai lasam 7 minute, apoi ccoatem fasolea si o lasam sa se scurga intr-o sita. Adaugam fasolea scursa in vasul aparatului slow...Citeste continuarea
Fasole pastai cu carne de porc la...
Postat de: gurita_ta2005 in Slow CookerFasolea pastai se curata, se spala si se lasa la scurs. Ceafa de porc se taie cuburi si se adauga in vasul aparatului slow cooker Crock Pot . Punem ulei de masline deasupra si fasolea...Citeste continuarea
Farfale cu biscuiti, nuca si stafide
Postat de: MotanLaOale in FarfalleBiscuitii se sfarama la robot pana ajung la consistenta pesmetului. Biscuitii sfaramati se rumenesc cu 30 g de unt pana devine auriu si se lasa la racit. Cand este rece se amesteca cu...Citeste continuarea
Farfalle cu biscuiti
Postat de: MotanLaOale in FarfalleBiscuitii se sfarama la robot pana ajung la consistenta pesmetului. Biscuitii sfaramati se rumenesc cu 30 g de unt pana devine auriu si se lasa la racit. Cand este rece, se amesteca cu...Citeste continuarea
Fasole batuta la slow cooker Crock Pot
Postat de: Bunica in Mancaruri de postFasolea se alege de seara, se spala si se pune in apa calda. Dimineata se scurge apa si se pune fasolea in vasul slow cookerului Crock Pot . Toate radacinoasele curatate, spalate si tocate...Citeste continuarea
Fusilli cu kaizer si smantana
Postat de: gaby_d in FusilliPui la fiert pastele in apa cu sare. Nu le vei adauga decat atunci cand apa va da in clocot si le vei fierbe conform indicatiilor de pe cutie. In timp ce fierb ocupa-te de sos. Taie fasii...Citeste continuarea
Focaccia cu rozmarin, parmezan si...
Postat de: ancutsa in PiineÎntr-un bol încăpător cerni făina, adaugi drojdia uscată și le amesteci. Faci o gropiță în mijloc și torni apa. Amesteci bine și frămânți cu...Citeste continuarea
File de pastrav cu dovlecel, rosii...
Postat de: panacris in PastravRecunosc că e prima oară când filetez un pește ;) N-am avut curiozitatea, nevoia și dorința, deoarece se găsește la orice oră și pescărie, file de pește. Dar, nah, acum m-a...Citeste continuarea
Frigarui de dovlecei cu ton
Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de legumeCei 4 dovlecei ii spalati, ii stergeti cu servetele si le taiati capetele. Ii taiati felii pe lung, cat mai subtiri. Incingeti o tigaie grill, o ungeti cu un strop de ulei si rumeniti feliile de...Citeste continuarea
Fusili cu spanac
Postat de: indrea_ms in Bucataras in orasUsturoiul il taiem feliute si-l calim putin in unt topit. Adaugam spanacul (spalat, curatat) si o ceasca de lapte si lasam cateva minute. La sfarsit punem 3 linguri de smantana. Potrivim...Citeste continuarea
File de novac la slow cooker Crock-Pot
Postat de: panacris in Slow CookerPeștele se asezonează cu sare, piper și ulei de măsline. Șe așază în vas-ul de ceramic al slow cookerului Crock-Pot, se adaugă ierburile aromatice și feliile de lămâie, vinul...Citeste continuarea
File de pui cu pancetta, chorizo si...
Postat de: panacris in PuiPieptul de pui feliat se asezonează cu sare, piper, boia de ardei dulce, ulei de măsline și se așează într-o tavă termorezistentă și se lasă la rece minim 30 minute, maxim...Citeste continuarea
Foccacia cu cherry, usturoi verde...
Postat de: mihaelar63 in PiinePreparati un aluat din fainuri, zahar, sare, 1 lingura ulei masline care se framanta cu apa calduta in care a fost dizolvata drojdia. Pentru aceasta operatiune va puteti folosi...Citeste continuarea
Focaccia cu masline si rozmarin
Postat de: rocsi_1612 in PiineAluatul: Intr-un vas amestecati apa, uleiul si zaharul. Adaugati cam jumatate din cantitatea de faina, cernuta, amestecati, apoi puneti drojdia. Adaugati si restul de faina, framantat pana...Citeste continuarea
Fasole verde cu ciuperci si rosii
Postat de: katty in Mancaruri de postTrecem ciupercile printr-un jet de apa, le scurgem, taiem putin din partea cartea care a stat in pamant si le feliem. Punem o oala cu putina apa la foc, in care vom adauga putina sare in...Citeste continuarea
Frappa de cafea cu lapte de migdale
Postat de: ctlina in BauturiPregatiti frisca cu cafea. Bateti smantana cu indulcitorul si cafeaua ness pana obtineti o frisca . Pregatiti 2 pahare, puneti cuburi de gheata in fiecare si laptele de migdale....Citeste continuarea
Friptura de vita cu sos tomat la...
Postat de: Constelatialeu in Slow CookerAm avut niste carne de vita la congelator ( acum o saptamana a taiat cineva o vaca, bou,vitel, nu stiu ce era ca nu am fost de fata ), am scos-o sa se dezghete de seara si nu aveam nici o idee ce...Citeste continuarea
Friptura de miel cu cartofi noi
Postat de: mihaelar63 in OaieCartofii noi se curata, se taie in felii si se amesteca cu sare, piper, usturoi verde tocat si patrunjel verde tocat . Mielul se curata si se spala cu mare atentie....Citeste continuarea
Ficat de pui prajit la tigaie
Postat de: katty in FicatCuratam bine ficatul de pielite, il spalam bine si il scurgem. Il punem intr-un castron si turnam laptele. Acoperim castronul si il lasam la frigider 30 de minute. Intr-o tigaie punem untul...Citeste continuarea
Fajitas de pui
Postat de: Meea in Mancaruri cu carneLipii: am pus toate ingredientele în mașina pentru frământat aluat, apoi l-am lasat la odihnit 30 de minute. Dacă dorești să...Citeste continuarea
Fusilli cu vitel
Postat de: dantes in FusilliPuneti la fiert pastele in apa clocotita cu sare, respectand timpul inscris pe ambalaj. Scurgeti pastele, punand deoparte circa 100 ml din apa in care au fiert. Taiem cubulete ceapa,...Citeste continuarea