BENEFICIILE ULEIULUI DE MASLINE

Postat de babi5 in Alimente pe 1 Mai 2013, 21:36

Articol pe placul a 9 bucatarasi
comenteaza

Uleiul de masline  este unul  din alimentele recunoscute   ca avind efecte miraculoase asupra organismului uman . Dintre acestea se enumera

-Uleiul de masline actioneaza ca o "frina "  asupra  cancerului la sin . Femeile  care  consuma zilnic ulei de masline inlaturind din dieta lor  orice  fel de alt tip de grasime ,reduc riscul  de aparitie  a cancerului la sin cu 35-50%.

- uleiul de masline ajuta la reducerea  tensiuni arteriale  si a colesterolului  din singe ,prevenind  astfel aparitia infarctului ..

- Pentru tratamentul ficatului se recomanda sa fie  consumat uleiul de masline crud

- Stimuleaza activitatea musculara  si cea biliara ..

Comentarii (11)

02.05.2013, 07:51

te pup Ica_mama ,multumesc de comentariu

02.05.2013, 08:14

02.05.2013, 16:24

te pup lucy2002 multumesc de apreciere

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia