CASTIGATORII concursului Montare D'Oro: Inscrie reteta ta de Craciun si poti castiga super-premii pentru deserturi aratoase!

Postat de Bucataras in Concurs pe 21 Dec 2018, 17:25

Articol pe placul a 24 bucatarasi
comenteaza

Dragi bucatarasi, cu mari emotii, a venit momentul in care ne bucuram sa anuntam castigatorii concursului Montare D'Oro, un superconcurs cu superpremii: 3 mixere KitchenAid, visul oricarui pasionat de gatit.

La fel de minunate au fost si multe dintre retetele inscrise, atat de multe incat pentru noi, echipa Bucataras, a fost imposibil sa decidem cine merita cele 3 premii, pentru ca retetele extraordinare erau in numar mult mai mare.

Am decis asadar sa ii lasam sa hotarasca doar pe prietenii nostri de la Montare D'Oro, care au avut la dispozitie doar o lista de retete si criteriile de jurizare. In functie de acestea, ei au ales urmatoarele retete (noi am primit chiar acum doar numele retetelor, este ca un plic inchis si pentru noi, le cautam si noi in acest moment si aflam cui apartin si cine sunt norocosii castigatori, aproape in acelasi timp cu voi).

Premiul I - Tort din turta dulce cu jeleu de portocale


Premiul II - Oreo Cheesecake


Premiul III - Cheesecake cu jeleu de gutui  

A fost un concurs foarte frumos, pentru care le multumim prietenilor de la Montare D'Oro, care ne-au oferit o provocare grozava.

Felicitari castigatorilor! Felicitari tuturor bucatarasilor harnici! Va multumim pentru efortul vostru si pentru ca s-a vazut cat de mult v-ati straduit ca desertuile de Craciun inscrise sa fie cu adevarat perfecte.  

P.S. Nu uitati sa zambiti!

 

Comentarii (39)

22.12.2018, 14:41

Felicitari tuturor castigatoarelor !
In fiecare dimineata intram pe Bucataras si votam retete...in special una ,care mi-a placut mai mult. Apoi am aflat ca fata respectiva isi dorea enorm de mult acel robot, dupa care toata lumea tanjeste.
Acum , cand am vazut ca s-au afisat rezultatele, am mers repede sa vad ce premiu a castigat. Dar...stupoare ! Nici macar nu se afla printre finaliste !
Nu comentez pentru ca nu sunt eu in masura sa o fac ,dar am ramas cu un gust amar...
Nu as vrea sa fie in pielea ei, pentru ca as face un puseu de tensiune. Exact din acest motiv nu mai particip niciunde, la concursurile cu voturi.
Si eu mi-am dorit foarte mult , o data, acel robot si am participat la un concurs la care speram din tot sufletul sa pot sa il castig si totul imi era favorabil pina la final, cand, asa cum a patit si ea, eu nu m-am aflat pe podium.
Si atunci am plins si m-am necajit foarte mult...
Sotul meu , care nu a mai rezistat la tristetea si mahnirea mea, a mers si mi-a cumparat robotul. Si de atunci sunt fericita si implinita.
Asa ca draga mea Dia, crede-ma ca sunt alaturi de tine si daca nu vine Mos Craciun cu robotul la tine, poate ti-l aduce iepurasul la Paste.
Hai nu mai fi mahnita, ca nu merita, tu esti o luptatoare, capul sus si afiseaza-ti zambetul pe fata !
Va doresc tuturor Sarbatori fericite si multa liniste sufleteasca !

22.12.2018, 15:21

pai asa si eu sunt super suparata ca niciodata nu castig nimic...stiu ca aveti torturi perfecte...dar ...cred ca toata lumea ar trebui sa castige!nu doar aceleasi persoane...

22.12.2018, 15:27

Sidy, ai scris frumos și de apreciat! Trebuie să ne gândim că nu există nici un obiect în lume pe care să nu-l putem cumpăra, dacă ni-l dorim foarte mult. Și pentru asta nu trebuie să cerem voturi, nu trebuie să avem emoții, nu trebuie să ne supărăm și să avem speranțe deșarte. Problema care doare aici cel mai mult (și nu mă refer acum la cazul clar al Claudiei, pentru că au mai fost și alții în aceeași situație, eu însămi m-am necăjit cam mult când am văzut că preparate mai bune ale mele au trecut nebăgate în seamă) ci ideea de dreptate. Dacă am fost toată viața un om corect și cât de drept am putut, este pentru faptul că am văzut adeseori, încă din tinerețe, disperarea și frustrarea copiilor atunci când li se întâmplă ceva nedrept, când altcineva primește ce ar fi meritat ei, când sunt nedreptățiți. Nu cred că nu au văzut toți oamenii așa ceva, foarte înduișător, pentru că e vorba de suflete nevinovate, neobișnuite cu nedreptatea. De aceea, atunci când am ajuns la catedră am fost corectă, nu am nedreptățit nici un elev, dar nici nu am făcut favoruri care m-ar fi scăzut în fața acelora care se așteptau să fiu imparțială. Am pus fiecăruia nota pe care o merita, mare sau mică și i-am făcut să înțeleagă faptul că trebuie să muncească mai mult, dacă vor mai mult. Nu i-am notat cu blândețe (dimpotrivă) ca să-mi câștig simpatia lor. Chiar le-am spus că nu țin deloc să mă simpatizeze, că n-am nevoie de atașamentul lor. Eram acolo ca să-mi fac datoria, să-i învăț să fie oameni buni și corecți, să fac ceea ce părinții lor așteptau de la mine, chiar dacă nu mă cunoșteau. Majoritatea au înțeles și s-au conformat. Mai erau și elevi care, fiind foarte buni, credeau că merită totdeauna 10. N-a fost așa. Dacă răspunsul lor era de 4, atunci această notă primeau, chiar dacă asta mă afecta și pe mine, căci îmi erau toți dragi, deopotrivă. Preferam să-mi pară mie rău, decât să-mi distrug reputația în fața întregii clase. Este foarte greu să fii corect mereu, să nu greșești, să împaci pe toată lumea și doar cei tari își pot asuma această luptă. Pe de altă parte, m-am întrebat adeseori cum este mai bine: să fii drept, sau să fii bun? Biblia ne spune că e mai bine să fii bun...Cred că bunătatea poate învinge orice obstacol și poate triumfa. Claudia, oricum ești regina torturilor și ai un talent pe care cel puțin eu, dacă nu chiar și alții, sigur nu-l vom atinge niciodată. Rămâi aici, cu noi, pentru că te respectăm și te iubim foarte mult!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]