Ciocolata...eterna ispita!

Postat de adnia in Alimente pe 13 Ian 2013 | 2927 vizualizari

Comentarii (11)

13.01.2013, 17:14

Nu sunt o impatimita in ce priveste ciocolata,dar imi place.
Stiu ca pofta acuta de ciocolata inseamna o lipsa de fier in organism.Mi s-a intamplat asta si a trebuit sa descac ciocolata s-o mananc imediat ce am luat-o de pe raft

13.01.2013, 17:29

eu mananc mereu ciocolata...cu continut cat mai mare de cacao!

13.01.2013, 17:40

eu nu prea pap ciocolata!aia alba imi place mai mult dar nu ma omor cu ele

13.01.2013, 17:48

imi place ciocolata mult, mult de tot, dar pentru sanatate stiu ca e cea mai buna ,,ciocolata neagra 75 %,, Felicitari pentru articol!!!!

13.01.2013, 18:05

Se spune ca ciocolata stimuleaza hormonul fericirii...se poate,eu as manca zilnic ,imi faca deosebita placere sa o consum chear daca nu imi este indicata ...mai sar calul ca doar oameni suntem...

13.01.2013, 18:34

13.01.2013, 19:08

13.01.2013, 19:58

delia...in cantitati mici, e chiar medicament!

13.01.2013, 19:59

si nu doar se spune...chiar asa e, delia! ciocolata neagra elibereaza serotonina, hormonul fericiriiel e responsabil cu starea de bine.

13.01.2013, 22:34

Frumos articolul...deja salivez

13.01.2013, 23:03

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!