Interviurile Bucataras: Sylvia

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 10 Iun 2010 | 4012 vizualizari

Comentarii (40)

ela

ela
11.06.2010, 00:19

felicitari,Sylvia si asteptam cu drag retetele tale

11.06.2010, 07:02

felicitari silvia, imi placi foarte mult, esti o femeie exceptionala!!!!

11.06.2010, 10:05

Fetelor va multumesc mult Ma bucur mult ca am "gasit" acest site pentru ca a devenit in scurt timp locul unde mi-am facut prieteni, unde intru si reusesc sa ma binedispun in cateva minute, unde invat mereu cate ceva nou si unde imi trece de foame doar privind retele voastre .

11.06.2010, 10:07

Ela am bucatarit si zilele astea dar nu am reusit inca sa postez , ardeii umpluti au fost bestiali excelenta reteta, o sa o repet. Multumesc de laude

ela

ela
11.06.2010, 10:07

Sylvia pe mine ma ia foamea cand vad retetele de aicima ingras numai salivand pe langa ele

ela

ela
11.06.2010, 10:10

eu vreau sa fac ardeii aia si cu carne in completare

11.06.2010, 10:14

ce frumos ai raspuns. Bravo Sylviuca pentru tot ce faci; nu dezminti finetea care o emani (sa nu vii repede sa zici ca te laud prea mult )

11.06.2010, 10:36

Ela cred ca sunt minunati si cu ceva carne...de vitel de ex eu am scos orezul din reteta ca nu mergea la dieta si au iesit f buni si asa imi imaginez cu carne si cu orez ....Mie de o vreme imi trece de foame cand vad retetele frumoase sau cand le fac ceva bun de papa baietilor mei Radeam ca dupa o luna si jumate de "diete" la care am tot exclus pe rand lucruri am ajuns sa imi fie foarte bine numai cu carnuri si salate poate reusesc numai cu salate si ajung si eu ca si calul tiganului pana la urma.

11.06.2010, 10:37

Gaby multumesc mult esti o draguta ca de obicei. Azi nu mai zic nimic dau de baut mai pe seara

ela

ela
11.06.2010, 10:41

tot spun ca trec si eu la regim ca mai putin si ma revars dar mai rau e ca am inceput sa am probleme cu tensiunea,insa nu reusesc sa ma apuc de nici un regim caci am o viata tare agitata

11.06.2010, 11:08

Si de la mine felicitari Sylvia.Asa cum spune si Pusikmea esti tare draguta.Cred ca avem multe de invatat de la tine si in general unele de la altele.Si uite asa se leaga prieteniile la distanta

11.06.2010, 12:36

Te pup Sylvia. A fost placut sa citesc interviul si sa aflu lucruri noi despre tine. Nu stiu cum, dar se pare ca in multe aspecte gandim la fel

11.06.2010, 17:33

Foarte frumos Silvia. Felicitari! Mi-a placut tare mult sa te citesc si ma bucur nespus ca ma aflu in topul preferintelor tale.

11.06.2010, 18:49

Ela poti incepe mai lejer pana te obisnuiesti cu o dieta grija la unele combinatii o sa iti dau eu pe mesaj privat niste informatii pe care le-am urmat si eu

11.06.2010, 18:50

Laly iti multumesc ,ai absoluta dreptate si eu consider la fel eu una recunosc ca am invatat foarte multe vizitand site-urile culinare si inca invat zi de zi.

11.06.2010, 18:55

Brandusa multumesc mult cu siguranta ca avem multe in comun si ma bucur sa aud asta e minunat cum poti sa te intersectezi cu oameni si sa legi prietenii i zilele noastre prin intermediul internetului.

11.06.2010, 19:01

Miha multumesc de laude cat despre toate creatiile tale culinare numai cuvinte de lauda mereu , chiar esti o inspiratie

13.06.2010, 08:39

Felicitari Sylvia!
Eleganta, rafinament , modestie..................3 lucruri ,da-mi voie sa spun, care te caracterizeaza.

13.06.2010, 10:13

Felicitari Sylvia, admir sinceritatea ta.

14.06.2010, 09:04

Foarte frumoase raspunsuri ! Felicitari Sylvia Admir si urmaresc tot ce faci!

14.06.2010, 15:17

Sylvia esti de o super eleganta atat in viata cat si in bucatarie! este o parere unanima si iti spun sincer ca mi-ar placea sa cunosc un om ca tine in viata reala. imi place ca desi ai ''clasa'' cum se spune in popor, stii si sa razi bine si sanatos! imi permit sa-ti dau un pupic!

14.06.2010, 18:05

Va multumesc mult pentru cuvintele frumoase sincer ma emotionaza si nu stiu ce altceva sa zic decat ca va multumesc este mai mult decat ma asteptam

14.06.2010, 18:09

Roberta multumesc mult de tot esti o super draguta, laudele din partea unei gospodine ca tine ..... ma lasa fara cuvinte. Tare mi-ar placea sa ne intalnim, cunoastem sa pregatim o cina impreuna daca as fi mai mult timp in tara sa face un tur sa va cunosc pe cat mai multe dintre voi, ar fi o deosebita placere pentru mine. Cine stie ce rezerva viitorul multumesc mult inca o data

14.06.2010, 18:51

mi-as dori si eu un paharel cu vin rosu de la Bordeaux, Pomerol... m-ai facut curioasa...

15.06.2010, 02:37

felicitari Sylvia...fiecare reteta postata de tine aici e un deliciu...

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!