Interviurile Bucataras: Sylvia

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 10 Iun 2010 | 3418 vizualizari

Comentarii (40)

15.06.2010, 17:29

Ionix daca ai ocazia sa il gusti vreodata nu ezita e un vin excelent de bun si catifelat. Nu suntem noi mari specialisti dar de cand suntem aici am gasit cateva soiuri bune pe care le-as recomanda oricand. E deosebit de interesant de stiut ce arta si pasiune se ascunde aici in Franta in spatele unei sticle de vin, fiecare sticla are in spate un domeniu, o pasiune si un vis al cuiva de ajunge departe cu podgoria lui. Am vazut cateva reportaje care m-au impresionat despre casele de vinuri.

15.06.2010, 17:35

Adinacarla multumesc si la printese!

15.06.2010, 17:46

sylvia vin si eu cu scuzele de rigoare ,in ultimul timp am intrat mai rar................totul sa rezolvat . Felicitari esti o persoana foarte eleganta si modesta in tot ceea ce faci imi placa tare mult stilul tau ,iar interviu este extraordinar,felicitari sylvia ma bucur tare mult ca am reust sa te cunosc si sper sa ne cunosatem si personal ........nu se stie unde si cand

15.06.2010, 22:04

felicitari...niste raspunsuri grozave de la o femeie grozava

16.06.2010, 10:34

Nadina iti multumesc mult esti foarte draguta . Ma bucur ca s-a rezolvat problema ta si ca "ne vedem" mai des, imi plac foarte mult retetele tale si felul tau de a emana buna dispozitie oriunde apari, mare dar sa stii , cred ca ai fi gazda perfecta pentru oricine iti calca pragul. si as fi incantata sa te cunosc personal . Multumesc inca o data de laude si transmit cu drag salutari copilasilor tai , norocosi cu asa mamica ce le face toate mofturile

16.06.2010, 10:35

Rocsi multumecs mult

18.06.2010, 10:52

Sylvia nu stiu cum de am ratat pana acum interviul tau,felicitari are dreptate Rocsi,esti grozava

Ina

Ina
18.06.2010, 15:27

In sfarsit, gasesc si eu interviurile,singura ca intram pe ele doar daca vedeam ultimele mesaje postate . Sylvia, felicitari pentru tot

02.07.2010, 17:44

Felicitari ! Sylvia, ma bucur ca te cunosc.

02.07.2010, 18:40

Bravo, foarte frumos ai raspuns, am citit cu zambetul pe buze

19.07.2010, 11:24

Felicitari Sylvia,le meriti din plin.

24.07.2010, 12:14

Lia si eu ma bucur sa va cunosc pe toate, am gasit aici o echipa de oameni exceptionali care mi-au devenit prieteni/prietene fara sa imi dau seama....asta e chiar ceva deosebit, de asta e site-ul asta preferatul meu

24.07.2010, 12:14

Va multumesc pentru aprecieri

LUK

LUK
03.03.2011, 14:45

cu intarziere..felicitari pentru interviu..eu acum le iau la rand sa va descopar cat eputin p etoti bucatarasii

11.12.2017, 23:49

Un chip frumos cu suflet mare !

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert salam de biscuiti de post
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Toblerone

de RODIMUR 7

ieri la 00:51

Iahnie de fasole alba Domus cu carne de porc la slow cooker Crock Pot

pe 22.11 la 23:09

Crap oglinda proaspat

pe 22.11 la 21:36

Cartofi pai de radacina de telina la cuptor

pe 22.11 la 19:30