Juriul concursului Reteta Anului 2016

Postat de Bucataras in Concurs pe 2 Mar 2017, 14:24

Articol pe placul a 26 bucatarasi
comenteaza

Dragii mei,

A 8 - a editie a celui mai important concurs al anului de pe Bucataras.ro, Reteta Anului, este in plina desfasurare. Alegem impreuna cele mai bune retete pe care harnicii bucatarasi le-au inscris pe site in cursul anului 2016.

Vreau sa urez mult succes fiecarui participant curajos. Va doresc sa acumulati cat mai multe voturi pana la sfarsitul zilei de joi, 8 martie, iar retetele voastre inscrise in concurs sa intre in faza jurizarii.

Am aflat care sunt premiile, regulamentul, am aflat si care sunt retetele participante, iar de putin timp a inceput si votarea retetelor inscrise.

Mai este un singur detaliu important de aflat: componenta juriului.


Aceasta faza finala a concursului, jurizarea, va incepe peste cateva zile, asa ca este timpul sa va dezvalui si componenta juriului minunat de care ne bucuram in acest an.

Avem un juriu la fel de numeros ca si cel de anul trecut, dar ne bucuram si de prezenta a doi invitati-surpriza: un blogger culinar extrem de indragit si un membru al comunitatii Bucataras.ro extrem de indragit.


Iata componenta juriului:


Invitat special, pentru prima data in juriul Reteta Anului:

Geanina Staicu Avram - Jamila Cuisine, ale carei retete video de pe canalul de You Tube cu acelasi nume nu mai au nevoie de nicio prezentare.

Placerea invitatiei a fost cu atat mai mare cu cat ne mandrim ca Jamila este membra a comunitatii Bucataras.ro, din care a facut parte activ o vreme, inainte de isi continua cariera in domeniul culinar si a se dedica intru totul blogului sau. Geanina a ramas, insa, aceeasi persoana deschisa, modesta si placuta pe care bucatarasii au cunoscut-o.

---

Chef Alex "The Teacher" Cirtu - Bucatar desavarsit si prieten drag

---

Oana Tepelin - Autoarea unor retete desavarsite, sursa de inspiratie pentru bucatarasi

---

Gaby Duceag (Gabita noastra), blogger culinar simpatic, care ne imbie cu bunataturi pe retetepapabun.ro

---

Miha Simiuc   (suprema cea temuta de pe Bucataras, dar de fapt de treaba de tot), cu al sau blog foarte apreciat dulciurifeldefel.ro

---

Adina Ciocalau - (binecunoscuta Adina San, mamica dar si blogger culinar desavarsit), ne bucura cu retetele sale deosebite pe blogul sau cartederetete.ro

---

Al doilea invitat surpriza:

Din acest an, avem placerea de a invita in juriu unul dintre membrii importanti ai comunitatii. Pentru ca am aflat "pe surse" ca draga noastra Clementina nu intentioneaza sa participe in acest an la frumosul concurs - anul acesta este singurul in care are o scuza :) - am decis ca ar fi cel mai potrivit sa o cooptam in juriu, atat ca gest de curtoazie, cat si pentru o transparenta cat mai mare a jurizarii a unui astfel de concurs. Clementina va fi, in acest an, reprezentanta bucatarasilor.

Pe langa a fi un membru iubit al comunitatii, motiv de veselie pe site, Clementina are o colectie de peste 1000 de retete frumoase pe Bucataras.ro (deci nu e doar simpatica, ci si harnica.)

---

Numarul mare de membri ai juriului, cu viziune diferita, va asigura obiectivitatea cat mai mare a rezultatelor. Jurizarea se va realiza individual de fiecare membru al juriului, iar castigatorii vor fi desemnati prin realizarea mediei clasamentelor.

Sper ca va place componenta din acest an, care are toate ingredientele unui juriu simpatic si bun. Spor la votare si mult succes in concurs!

Criteriile jurizarii (note de la 1-10) per reteta:

- calitatea fotografiei
- complexitatea retetei
- claritatea descrierii modului de preparare
- originalitate

Faza jurizarii, stabilirea castigatorilor: 09.03.2017 – 13.03.2017

Jurizarea va fi efectuata de un juriu format din sapte membri. Fiecare membru al juriului va face un top 10 al sau pentru fiecare categorie de concurs. Retetele din fiecare top 10 al juriului vor primi puncte astfel:

Locul 1 – 10 puncte

Locul 2 – 9 puncte

Locul 3 – 8 puncte

Locul 4 – 7 puncte

Locul 5 – 6 puncte

Locul 6 – 5 puncte

Locul 7 – 4 puncte

Locul 8 – 3 puncte

Locul 9 – 2 puncte

Locul 10 – 1 punct

Pe fiecare categorie si pe fiecare reteta se vor aduna punctele obtinute de la membrii juriului si se vor face clasamentele in functie de aceste puncte. Reteta cu cel mai mare numar de puncte va fi desemnata castigatoarea categoriei.

La egalitate de puncte, va castiga reteta cu numar mai mare de voturi obtinute in faza de votare.

Marele premiu si incoronarea cu titlul de Reteta anului 2016 vor fi acordate retetei cu cele mai multe puncte din cele 4 clasamente. Premiul de pe categoria acesteia va reveni celei de-a doua clasate in top 10 al categoriei.

Detallii aici

Votati zilnic aici

Comentarii (28)

05.03.2017, 08:22

Frumos juriu ! Veti avea mult de munca...Mult succes va doresc !

06.03.2017, 10:37

Heyyy. Un juriu minunat. Urez succes tuturor!

Ina

Ina
10.03.2017, 11:02

Acum inteleg treaba cu "in-juratul" Clementinei )
Felicitari juratilor si bafta concurentilor!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!