Marsillia-L'atelier des Chefs

Postat de Bucataras Medi in Bucataras hai hui pe 13 Mai 2014, 20:16

Articol pe placul a 10 bucatarasi
comenteaza

Wow,wow,wow!.....................am participat si am castigat!
Dupa cum bine stiti majoritatatea dintre voi  am castigat o excursie in Marsillia in urma unui concurs organizat de catre Bonduelle România.
Vestea castigarii acestui premiu a fost una mai mult decat incantatoare mai ales ca aveam sa imbin doua hobby-uri tare dragi mie.........bucataria si calatoria.
Cealalta castigatoare  a fost Mirela Dumitru iar amandoua am avut posibilitatea de a fi insotite .................eu am plecat cu Roxana iar Mirela cu sora ei,Ionica.
Cuvintele sunt sarace, pozele, nici  ele nu pot reda totul dar totusi voi incerca , atata cat pot si stiu eu,sa va prezint o mica parte  din ceea ce am trait in cele 5 zile petrecute in Marsillia.
A fost o experienta mai mult decat placuta  in care am cunoscut oamnei noi si locuri minunate
Si pentru tot vreau sa multumesc Bonduelle România , tuturor celor care s-au ocupat de organizarea acestei minunate excursii.Au facut in asa fel incat sa ne simtim bine ,sa invatam ceva iar acuma cand  ne uitam in spate sa ne aducem aminte cu drag de tot ce s-a intamplat acolo in cele 5 zile.
Voi incepe mai intai cu experienta culinara de la L'atelier des Chefs.
Au fost emotii, a fost curiozitate, a fost ceva nou pentru noi toate.
Am plecat relaxate de la hotel ,noi crezand ca  v-om participa la o prezentare culinara in care cineva va gati iar noi v-om asista ................nici gand insa de asa ceva.........hihihi.Cand am vazut mesele pregatite pentru fiecare cu cate un tocator si un cutit atunci am realizat ca de fapt noi v-om fi cele care urmeaza sa gateasca..Si am inceput sa tremuram din toate articulatiile ......hahaha.
Chef Flo,pe care la inceput l-am perceput ca fiind asemeni chefi-lor de la noi, de la Master Chef........hihihi...........s-a dovedit insa a fi foarte intelegator cu noi ..................adica nu ne-a aruncat farfuriile..........hihihi........nu a ridicat tonul ,nu s-a uitat cu priviri rautacioase nici chiar atunci cand amestecand in oala am mai dat pe plita..........ba chiar am facut impreuna mici glumite.
Pai spuneti si voi ,cum sa nu ai emotii cand in viata mea  nu am gatit fructe de mare?Stiti voi bine ca eu sunt prietena cu pestele dar in nici un caz cu fructele de mare.
Dar starea asta nu a durat mult pentru ca Chef Flo a dat startul iar atentia  si curiozitatea au luat locul emotiilor.
Ne-a spus ce avem de preparat.............un aperitiv, o supa si un desert...................ne-a prezentat ingredientele ,dupa care ne-a explicat cum sa le folosim.Si am pornit la treaba sub atenta supraveghete a lui Chef Flo .Wow................urma sa mancam ceea ce "confectionam", asa ca ne-am straduit sa fim cat mai atente la invatamintele lui Chef Flo.Si va spun pe cuvant de onoare ca au iesit bune!.............hihihi.
Dar nu mai vreau sa stau la povesti, haideti mai bine sa ne vedeti in actiune.

Comentarii (9)

13.05.2014, 21:30

13.05.2014, 21:37

15.05.2014, 08:29

Ma bucur tare mult pt tine Medi!! Frumoasa experienta!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia