Revelionul bucătăraşilor-ediţia a doua

Postat de diaconta in Cu de toate pe 28 Mar 2017 | 2728 vizualizari

Comentarii (11)

28.03.2017, 20:24

Parca a fost frumos si de data asta....

28.03.2017, 21:02

Adica cum parca, tu Cleme? ? chiar a fost frumos...

28.03.2017, 21:02

Chiar cel mai frumos, as completa eu.

28.03.2017, 21:09

MAi dragutelor, Merisor, Simonette, eu sunt dilie si zau daca pot sa zic ca a fost frumos, sigur am mai gresit, pe ici pe colo....

28.03.2017, 21:16

Cleme, draga mea, toti gresim. E important daca ne dorim sa mergem mai departe impreuna, sa stim sa trecem peste neplaceri, sa lasam orgoliile si micile neajunsuri la o parte. Cam asa functioneaza o familie...

28.03.2017, 21:39

Simonette, alea le-am uitat de atunci, eu ma refeream la altceva, aveam atat de multe idei si-mi doream sa facem mult mai mult.....

28.03.2017, 22:22

Cleme, ce zici tu acolo, ca eu nu pricep la ora asta ) Eu mi-am exprimat parerea. Ce treaba am eu cum ti s-a parut tie. Tu poate ai fost prea ocupata si n-ai avut timp sa observi cum a fost.

28.03.2017, 22:30

Merisor eu zic multe, cin`te pune sa asculti ce zic....

28.03.2017, 22:31

28.03.2017, 23:07

Frumos a fost!

VI

VI
06.04.2017, 13:41

Bravoo,felicitari!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!