Sfaturi pentru eliminarea mirosurilor neplacute din bucatarie

Postat de Adinuta in Bucataras eFeminin pe 30 Oct 2011, 09:00

Articol pe placul a 10 bucatarasi
comenteaza

Nimeni nu le stie pe toate in bucatarie, nici macar cai mai renumiti bucatari-sefi din lume. De la mici secrete la adevarate sfaturi care te pot scoate din impas, lucrurile mai putin cunoscute din bucatarie pot salva multe lucruri. Cu o conditie: sa fie impartasite cat mai multor persoane.

Asa ca astazi primele astfel de secrete sunt oferite de Cristi Roman, editorul websiteului de lifestyle culinar Foodblog.ro. Secrete pentru cei care nu le stiau sau pentru cei care sunt in permanenta cautare de astfel de informatii care sa le faca viata mult mai usoara in bucatarie , acolo unde aburii si caldura ne fac viata asa de frumoasa.

Mirosurile din bucatarie

1. Otetul frecat pe palme si unghii indeparteaza mirosul de mancare. Apoi apa indeparteaza mirosul de otet.

2. Vesela din otel pur scot si ele mirosul de ceapa, usturoi sau peste din maini. Cum? Prin simpla frecare a mainilor de obiectele din otel pur de bucatarie .

3. Miroase tocatorul de lemn a usturoi sau a peste? Stropeste-l cu putina zeama de lamaie si lasa-l sa se usuce asa.

4. Marul taiat in doua absoarbe mirosurile tari din procesul de gatit. De exemplu, daca vrei ca mirosul puternic de la gatirea pestelui sa nu ajunga in toata casa, pune in tigaia de prajit o jumatate de mar sau lasa aceasta jumatate langa tigaie.

5. S-a facut fum sau miroase puternic a ars? Nimic mai simplu: pune la fiert un vas mic cu apa in care adaugi 3-4 felii de lamaie, scortisoara si nucsoara.

Articol in parteneriat cu euforia.tv

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III negru

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Comentarii (5)

30.10.2011, 16:38

ia uite ca si Mircea falfaie din gene
Mircea

Lau

Lau
30.10.2011, 21:05

13.11.2011, 17:48

tocmai am ars si eu ceva prin bucatarie.....afara e un frig de am facut turturi stand cu usa deschisa sa iasa mirosul de arsdin nefericire am citit prea tarziu articolul si nici nu am ingredientele in casa

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]