Tort

Postat de PaulPetrica in Cu de toate pe 18 Noi 2017, 13:07

Buna ziua .Peste tot la aproape toate torturile se foloseste unt si asi dori sa intreb alt mod de a intari crema in afara de unt nu exista ' mereu trebuie sa folosim unt ? Poate nu am vazut eu si asi ruga frumos sa-mi indicati si mie niste torturi cu piscoturi (biscuiti) ciocolata (alba,neagra )dar fara sa folosesc unt .Eu amincercat nenumarate din retetele voastre ,complimente unele f gustose dar ma deranjeaza untul enorm de mult deoarece rece are un gust de vaselina sau de altceva nu pot sa explic gustul care imi ramine in guramai ales cind e rece

.Va multumesc anticipat si va doresc multe bucuri la toti

Comentarii (1)

20.11.2017, 16:29

Petrica, iti multumim ca ni te-ai alaturat!
Pentru a putea primi raspunsuri la intrebarea ta, te rugam sa te adresezi cu acelasi mesaj in sectiunea forum, unde ceilalti bucatarasi iti vor raspunde cu drag. De asemenea, poti apela si la sectiunea din site Intreab-o pe Oana tot ce vrei sa stii despre gatit, pe care o regasesti in josul paginii, direct cum intri pe site!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola