Uleiul

Postat de oana_pisicutza16 in Alimente pe 11 Apr 2012, 21:48

Articol pe placul a 8 bucatarasi
comenteaza
Uleiul

Ulei de floarea soarelui:

Procesat la rece are gust fructose, si o aroma discrete de nuca. Se foloseste in salate. Uleiul rafinat are un gust neutru si se foloseste la prajit.

Ulei de masline:

Variantele cu gust bland se folosesc la salata si maioneza, iar cele cu gust puternic sunt ideale pentru sosuri de peste, pentru marinarea carnii si pestelui, se foloseste si la prajit.

Ulei cu ardei:

Este ulei de masline sau floarea soarelui aromatizat cu ardei iute. Se foloseste la preparata mexicane sau marinate de peste.

Ulei de nuci:

Este destinat delicateselor, partener ideal pentru orice legume.

Ulei de scaiete:

Este ultimul racnet in materie de dieta, contine cea mai mare cantitate de acizi grasi nesaturati sanatosi. Presat la rece, are un gust puternic, dar cand este rafinat devine neutru. Nu se incinge, deci nu se foloseste la prajit.

Ulei de rapita:

Noile procedee de fabricatie au inlaturat gustul amar de altadata, acum poate fi folosit pentru preparate calde si reci.

Sursa: Textul este dintr-o revista, imaginile de pe internet 

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (6)

12.04.2012, 18:24

Cris

14.04.2012, 00:48

14.04.2012, 08:19

deyutzky

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!