Sos picant a la arrabiata pentru paste

de ionix in Pt. paste, 7 Oct 2009 | 13874 vizualizari

 

e foarte picant si bun rau de tot...
se prepara rapid si e satios
in mod normal se folosesc pene dar pentru ca mi-a fost lene sa ma duc sa iau pene am folosit spaghete , le aveam la indemana :D hehe

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov potrivit
  •  1 ceapa mica
  • 1 morcov mic
  • 1/2 ardei capia 
  • circa 200 ml sos de rosii
  • 3 rosii decojite
  • 2 catei usturoi
  • 4 linguri apa
  • 2 linguri ulei masline
  • chili, piper negru, sare, busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos picant a la arrabiata pentru paste:

Se incinge uleiul intr-o oala mica inalta si se pune peste  ceapa, morcovul si ardeiul capia toate taiate cubulete. Se lasa la foc potrivit  dupa care se adauga apa, sosul de rosii si rosiile taiate cuburi mici. Se lasa sa fiarba un pic si se pune usturoiul taiat feliute subtiri. Se condimenteaza bine si se lasa la fiert 15 minute la foc potrivit.

Se serveste cu paste de orice fel, se poate presara si parmezan deasupra sau langa carnita prajita. 

Oh, si sa nu uitam de paharelul cu vin alb.

 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

sosul facut l-am folosit pentru doua portii (mari)

2

se foloseste mult busuioc

3

atentie, nu trebuie fiert prea mult pentru ca morcovul sa ramana tare

Daca ti-a placut reteta noastra " Sos picant a la arrabiata pentru paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

victo_53 1

08.10.2009, 09:32

Arata super! Si este si foarte usor de preparat

Bunica 1

08.10.2009, 12:17

M-ai facut sa salivez .Si eu mananc un pic mai condimentat. Multumesc pentru idee . . Oare n-ar merge si un ardei iute ?

ionix 1

08.10.2009, 13:35

@Souayeh... mersic...



@Victor... asa-i... foarte usor de preparat si rapid... mersic


@Bunica... Daaaaa, ar merge mult mai bine cu ardei iute dar eu n-aveam ardei iute proaspat in casa si de aia am folosit pudra de chili si piper.. lenea-i cucoana mare
Cu ardei iute ar fi perfect. Ah, si ar fi mai bine daca-n loc de spaghete s-ar folosi pene. Ma bucur ca ti-a placut.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sos Ragu pentru paste