Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se framanta un aluat din faina, drojdie, sare, zahar, chimen si apa calda adaugata putin cate putin . La urma adaugam uleiul si framantam aluatul 5 minute. Trebuie sa va iasa un aluat nici tare dar nici moale, sa fie usor de "modelat".
Acoperim vasul si lasam la dospit 30-45minute.
Din aluat luam cu mana data prin faina, bucati cam de marimea unei nuci, facem bilute apoi le aplatizam (sa aiba inaltimea de maxima 1cm )
Le coacem intr-o tigaie de teflon, la foc mic, fara sa ungem tava, invartindu-le cand pe o parte cand pe cealalta.
Nu mariti focul! Riscati sa le coaceti pe exterior si sa ramana mijlocul crud.
Ce bune suuuunt!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult