Adjica abhaziana (2)

de anisoara in Conserve, 15 Sep 2010 | 13742 vizualizari

 

Aceasta reteta o am din caietelul meu de retete , de foarte multi ani, dintr-o carte de retete veche, dar am preparat-o numai o data, pentru ca iti ajunge pentru multi ani inainte, daca nu se mananca iute in casa. Putini barbati rezista sa guste din ea. Este foarte, foarte iute, cu o aroma nemaipomenita.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. de ardei iute rosu sau de culoare verde rosie
  • 50 gr de miez de nuca pisat
  • 200 gr de sare mascata
  • 7 catei de usturoi mascati
  • 15 gr.de condiment- semintele de  coriandru
  • 10 gr. de seminte de busuioc - oregano         
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Adjica abhaziana (2):

Se lucreaza cu mainele imbracate in manusi , deoarece o sa va usture foarte mult mainele. Se inlatura sémintele si coditele la ardei. Usturoiul se curata. Totul se toaca la masina de tocat sau se mixeaza bine in blender. Se adauga celelalte condimente si sare si se mai toaca inca odata. Se pastreaza la rece ,pana se va termina.


Este o zacusca foarte buna si aromata la mancarurile preparate la gratar, sau puteti sa adaugati ca un condiment aromat iute, la diferite sosuri, la mancaruri din legume si carne, la felul intai. Totul depinde , daca va place sa mancati iute sau nu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Adjica abhaziana (2)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Corinuta 1

16.09.2010, 11:32

Anisoara ce inseamna sare mascata?

nadina73 1

16.09.2010, 18:21

cred ca lui bebe iar place tare mult

adry88 1

23.05.2011, 11:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Pateu de peste