Altfel de snitele de pui

de elena1988 in Pui, 3 Ian 2011 | 9833 vizualizari

 

Daca faceti aceasta reteta de snitele de pui, veti fii foarte apreciate, sunt extrem de bune si foarte diferite fata de snitelele obisnuite, si multtttttttttt mai fragedeeeeeee::))

 

INGREDIENTE

  • 3 pieptii de pui mai mari,
  • 2 lamai mari ,
  • ulei de masline 4 linguri,  
  • sos de soia light
  • - oua,
  • faina ,
  • pesmet ,
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Altfel de snitele de pui:

carnea de pui se da la congelator pentru 30 minute( este mai usor de taiat )bunnnn, piepturile de pui se taie fasii cam de 1 cm grosime, si lungi cat este pieptul de pui, si se pune intr-un vas de plastic mai mare, peste pui se toarna sosul de soia, zeama de la cele doua lamai, uleiul, si se amesteca bine, marinata trebuie sa acopere carnea, se lasa la marinat pana a doua zi, si acuma se trece carnea de pui prin faina ou si pesmet, si dupa aceea iarasi prin ou si pesmet si se pune la prajit in ulei foarte incins, se scot pe o farfurie cu servetele ca sa absoarba grasimea si pofta buna, sper sa incercati reteta este nemaipomenita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Altfel de snitele de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

elena1988 1

21.03.2011, 21:24

dya

elena1988 1

21.03.2011, 21:24

kamy

VERONICA2607 1

11.03.2012, 13:41

gustosi si frumosi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

”Urși” de mămăligă cu brânză

de RODIMUR 5

ieri la 19:36

Salata de cruditati

de Oana 9

ieri la 14:09

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

pe 15.10 la 22:37

Desert prajitura cu mere si branza

de Rocsi 9

pe 15.10 la 21:36

RETETA RECOMANDATA
Pastai cu piept de pui si sos de rosii