Aluat fraged

de muffin_lover in Dulciuri, 8 Aug 2013 | 3731 vizualizari

 

Acest aluat fraged e universal pentru mine. Ma scoate usor din incurcatura cand am nevoie de aluat pentru tarte, cornulete sau fursecuri. Stiu ca pare incarcat de calorii dar nu o sa mancati o cantitate atat de mare, putandu-se intinde destul de subtire. Deci, spor la gatit si savurat!

 

INGREDIENTE

  • 3 căni făină (cana obisnuita de 250 ml)
  • 1 cană untură (nu înlocuiti cu unt, nu va fi la fel de fraged)
  • 1 cană smântână grasă
  • 2 linguri de zahăr
  • 3 gălbenușuri
  • 1 plic praf de copt.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aluat fraged:

Într-un vas destul de mare amestecati făina cu praful de copt și zahărul. Adaugati și celelalte ingrediente și frământati cu mâna până la o consistență omogenă.



Puteti lucra imediat cu aluatul, insa ar fi ideal sa se odihneasca putin la rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat fraged" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Patricia Iordache 1

08.08.2013, 23:41

Anett 1

09.08.2013, 12:11

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 12:39

interesanta reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tartă cu cireşe