Bomboane cu alune

de Bucataras Diana in Dulciuri, 2 Ian 2017 | 359 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 75 g arahide crude
  • 250 g faina
  • 200 g unt
  • 20 g zahar
  • 1 galbenus
  • 1 zahar vanilat
  • zahar pudra
  • cacao
  • scortisoara
Portii: 55
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane cu alune:



Amestecam untul cu galbenusul, zaharul si zaharul vanilat. Adaugam faina si framantam un aluat pe care il dam la rece pentru circa 15 minute, apoi il impartim in bucatele mici de aceeasi marime. In mijlocul fiecarei bucatele punem cate o arahida, le modelam in forma de bilute si le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt. Le dam la cuptorul preincalzit, pentru aproximativ 10 minute. Cat sunt calde, le tavalim prin zahar pudra, zahar pudra amestecat cu cacao si zahar pudra amestecat cu scortisoara. Le lasam sa se raceasca si servim! Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane cu alune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Bucataras Diana 1

03.01.2017, 22:42

Rux, le spun bomboane pentru ca sunt rotunde precum bomboanele si pentru ca ase se numesc si in revista de unde am preluat reteta

RuxyRux 1

04.01.2017, 10:43

Daca zici tu...nu pot sa te contrazic

Panacris 1

07.01.2017, 13:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Placinta de dovleac