Amandina

de adellyna in Dulciuri, 20 Noi 2014 | 761 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat

  • 3oua
  • 75g zahar
  • 15ml apa
  • 15ml ulei
  • 10g cacao
  • 4 linguri faina
  • o lingurita de praf de copt

Sirop

  • 200ml apa
  • 2 plicuri cappuccino
  • 100g zahar
  • o esenta rom

Crema

  • 2 galbenusuri
  • 100g zahar
  • 250g unt
  • 3 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Amandina:

Blat


Separam albusurile de galbenusuri


Batem albusurile spuma


Galbenusurile se amesteca cu uleiul si zaharul, apoi adaugam 10g cacao, apa si faina (in care am pus praful de copt). Peste aceasta compozitie adaugam albusurile si amestecam cu grija


Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia si o bagam la cuptor 30 de minute



Sirop


Adaugam ingredientele si fierbem aproximativ 5 minute la foc mic


Crema


Untul moale se amesteca cu galbenusurile, pudra de cacao si zaharul pana devine o crema spumoasa

 

TIPS-URI

1

Crema se poate face si fara galbenusuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Amandina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

20.11.2014, 22:07

Iau si eu o prajiturica!

MotanLaOale 1

20.11.2014, 22:36

babi5 1

20.11.2014, 22:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

Pizza fetelor

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Tort Amandina