Amestec de plante

de Bunica in Conserve, 9 Noi 2014 | 1336 vizualizari

 

In urma cu o luna de zile am fost in vizita la o prietena care sta la curte. Avea un colt de gradina amenajat cu plante aromatice. Mi-a dat din fiecare. Venind acasa le-am pus la uscat. Dupa ce s-au uscat, le-am curatat de pe tije si am facut un amestec de plante. Astazi l-am probat la peste. Este fenomenal! Voi da cantitatile pe care le-am avut.

 

INGREDIENTE

  • o legatura cimbru
  • o legatura cimbrisor
  • o legatura rozmarin
  • o legatura busuioc
  • 3 fire menta
  • 3 fire lavanda
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Amestec de plante:

Plantele uscate se curata frunzele de pe crengute.


Se amesteca intr-un vas,apoi se maruntesc prin frecare intre palme.


Se pun intr-un borcan ,se inchid ermetic si se pastreaza in camara.


Lefolosim atunci cand este necesar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Amestec de plante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

dantes 1

10.11.2014, 10:12

Interesant

elucubratiiculinare 1

10.11.2014, 18:05

minunate

mirela0911 1

11.11.2014, 12:09

Ce arome!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cum se fierbe porumbul cu unt si plante aromatice( herbe de provence)