Animalute dulci

de cccris in Prajituri, 25 Feb 2010 | 1319 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 140gr unt moale  
  • 100gr zahar  
  • 1 ou  
  • 1 lingura esenta vanilie  
  • 280gr faina  
  • 1/2 lingurita praf de copt  
  • 1/4 lingurita sare    
  • 1 ou+1lingura apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Animalute dulci:

Se bate untul cu zaharul pina devine pufos. Se adauga oul si vanilia, se amesteca bine. Praful de copt si sarea se incorporeaza in faina si toate se adauga la compozitia de unt. Se amesteca bine pina se leaga.


Se pune coca la frigider cel putin o ora pina se intareste.


Se intinde aluatul in foaie de 1 cm grosime pe o suprafata data cu faina. Se taie forme dupa gust, se pun pe o hirtie de copt si se mai tin in frigider 15-20min.


Se incinge cuptorul la 180grade.


Se amesteca oul si apa, se scot biscuitii de la frigider, se ung cu aceasta compozitie si se pune tava in mijlocul cuptorului. Se lasa cam 15 min sau pina se rumenesc pe margini. Se lasa la racit pe un gratar si se pastreaza in cutie de plastic citeva zile bune.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Animalute dulci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

25.02.2010, 21:55

ce frumoase animalute

elena1988 1

12.03.2011, 14:48

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 14:50

poate deschizi vreun parc zoo is foarte reusite

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de rom