Animalute dulci

de cccris in Prajituri, 25 Feb 2010 | 1616 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 140gr unt moale  
  • 100gr zahar  
  • 1 ou  
  • 1 lingura esenta vanilie  
  • 280gr faina  
  • 1/2 lingurita praf de copt  
  • 1/4 lingurita sare    
  • 1 ou+1lingura apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Animalute dulci:

Se bate untul cu zaharul pina devine pufos. Se adauga oul si vanilia, se amesteca bine. Praful de copt si sarea se incorporeaza in faina si toate se adauga la compozitia de unt. Se amesteca bine pina se leaga.


Se pune coca la frigider cel putin o ora pina se intareste.


Se intinde aluatul in foaie de 1 cm grosime pe o suprafata data cu faina. Se taie forme dupa gust, se pun pe o hirtie de copt si se mai tin in frigider 15-20min.


Se incinge cuptorul la 180grade.


Se amesteca oul si apa, se scot biscuitii de la frigider, se ung cu aceasta compozitie si se pune tava in mijlocul cuptorului. Se lasa cam 15 min sau pina se rumenesc pe margini. Se lasa la racit pe un gratar si se pastreaza in cutie de plastic citeva zile bune.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Animalute dulci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

25.02.2010, 21:55

ce frumoase animalute

elena1988 1

12.03.2011, 14:48

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 14:50

poate deschizi vreun parc zoo is foarte reusite

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

RETETA RECOMANDATA
Madeleine-reteta clasica