Antricot de vitel cu rosii cherry

de Bucataras Medi in Vita, 8 Apr 2010 | 4193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -4 buc antricot de vitel
  • -250 g rosii cherry
  • -1 ceapa
  • -2 catei de usturoi
  • -200 ml suc de rosii
  • -boabe piper
  • - 1 foaie de dafin
  • -cimbru uscat
  • -3-4 linguri de ulei
  • -sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Antricot de vitel cu rosii cherry:

Se spala, se bate putin carne, se sareaza si apoi se prajeste pe ambele parti in uleiul incins.Cand carnea este rumenita se adauga o cana de apa calduta, ceapa taiata marunt si usturoiul zdrobit.Se lasa la foc potrivit si daca este cazul se mai adauga apa pana cand carnea se inmoaie.Se adauga sucul de rosii, rosiile cherry, cimbrul, foaia de dafin, piperul boabe si se da la cuptor pentru aproximativ 20 min.

Se serveste calda alaturi de o garnitura.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Antricot de vitel cu rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

12.04.2010, 10:25

nuuuuuuuuuuuuuu, e doar de decor mihaelar.........................

Dana Cristea - pusikmea 1

12.04.2010, 17:57

super arata

Bucataras Medi 1

12.04.2010, 17:59

multu, pusikmea...................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Inima de vita cu legume picante