Aperitiv cald cu ou de prepelita

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 24 Apr 2017 | 3267 vizualizari

COMENTARII (21)

anca_rm 1

24.04.2017, 13:08

ce idee faina ai avut , si dovlecelul ala prajit in uleiul in care ai facut carnea ....hmmm un deliciu

mihaelar63 1

24.04.2017, 13:12

Anca , data viitoare vor fi si mai interesante , Trebuie sa gandesc o alta ,, lipeala '' .

oanapl 1

24.04.2017, 13:21

Ce apetisant e! Cred ca a fost delicios!

Constelatialeu 1

24.04.2017, 13:36

Afurisite prepelitoasele astea, sa nu stea ele cum le spui tu, asa ceva....)

Bya Ralu 1

24.04.2017, 13:43

bun

MotanLaOale 1

24.04.2017, 13:58

bun bun

Geanina87 1

24.04.2017, 14:36

Pot sa bat si eu la usa?

RODIMUR 1

24.04.2017, 14:47

Bucate alese...!

Bunica 1

24.04.2017, 15:02

Ce bunătate de aperitiv!

Lau 1

24.04.2017, 15:34

ce bunatati

Gherca Daniela 1

24.04.2017, 17:04

-Licurici- 1

24.04.2017, 17:26

mirela0911 1

24.04.2017, 18:43

Ce aperitive faine!

CameliaR 1

24.04.2017, 20:18

Mai sunt si pentru mine?

Rahela Velicu 1

24.04.2017, 20:33

Rocsi 1

24.04.2017, 20:57

Woooow, ce reteta faina, gustoasa si apetisanta!

miki_a 1

25.04.2017, 10:51

Un aperitiv delicios, mai ales "de facut" intr-o dimineata de weeend!

Merisor 1

25.04.2017, 19:33

Bun, bun, din asta as papa si eu

mihaelar63 1

26.04.2017, 17:09

Merisor , esti invitata mea

mihaelar63 1

26.04.2017, 17:10

Miki , asa este si la noi , Mic-dejunul duminical este momentul de rasfat culinar in familie

mihaelar63 1

26.04.2017, 17:14

Cleme , chiar ne-disciplinate :S Trebuia sa iau nuiaua la ele )

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Minitarte sarate