Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cartofii necuratati de coaja se spala bine, se taie in sferturi, apoi se fierb in apa cu sare 10-12 minute, pana cand sunt frageti, dar isi pastreaza forma. Se scurg si se lasa putin la racit.
Intre timp, se taie ceapa julienne si se piseaza usturoiul. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie la foc mediu si se adauga cartofii. Cu o furculita se sfarama usor. Se lasa cateva minute, pana devin aurii. Se intorc si se lasa pana devin crocanti. Se intorc des pentru a preveni arderea lor. Cu cateva minute inainte de a fi gata se adauga sare, piper, oregano, usturoiul si ceapa. Se amesteca bine.
La final, se presara cu branza Feta, patrunjel proaspat si coaja de lamaie.
Delicios cu pui la gratar.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult