Aperitiv cascaval cu sunca

de T I M E A in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2012 | 5913 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii cascaval dreptunghiular
  • 5 felii sunca
  • crema de branza cu smantana Delaco
  • scobitori
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cascaval cu sunca:

Luam o felie de cascaval si o ungem cu crema de branza.


Asezam o felie si jumatate de sunca pe care o ungem la randul ei cu crema de branza.


Peste sunca asezam urmatoare felie de cascaval si tot asa pana la ultima felie. Deasupra trebuie sa fie tot cascaval.


Apasam usor cu mana sa se lipeasca bine feliile de sunca si cascaval.


Taiem apoi cu un cutit ascutit pe lungime in patru. Apoi taiem pa latime in sapte pentru a obtine patrate cat mai uniforme.


Servim alaturi de alte preparate.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cascaval cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Dana_Retetegg 1

11.11.2012, 19:45

T I M E A 1

11.11.2012, 20:09

Carla ,
Dana

babi5 1

23.08.2013, 21:54

javascript:void(0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu sunca presata